Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 15 voor Marco Tak en Vera Speth
25-04-2018
Week 15 voor Marco Tak en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail
3 darters gooien de superfinish van 99

Week 15: De finaledag op zondag 11 september zal beginnen om 13.00 uur,. Wapen is open om 12.00 uur. Wij hadden deze week 34 heren en 5 dames, bij de dames hebben we een poule van 5 gemaakt en ze hebben 2x tegen elkaar gespeeld wat op zich goed werd ontvangen.

 

Heren:  Kwartfinales: Jonathan Wheatman vs Pascal Hamberg 3-0, Leroy Nieuwenhuis vs Nick Kuipers 3-1 met 3x 180 voor Leroy, Sjoerd Pijs vs George Nieuwenhuis 3-0, Marco Tak vs Kevin Dijkstra 3-1, in de halve finale’s is het Leroy tegen Jonathan, Leroy gaat door met zijn volgende missie om zo veel mogelijk 180 ers te gooien, hij wint met 3-0 en gooit er weer 2 bij, Marco wint in een spannende partij van Sjoerd met 3-2. In de finale tussen Leroy en Marco komt Leroy met 1-0 voor, het is Marco die 3 legs achter elkaar pakt, Leroy maakt er 3-2 van maar het is toch Marco die er met de winst vandoor gaat met 4-2. Leuk dat je er was Marco.

Verliezersronde:  Remco Henzen  staat in de finale tegen Dion van Everdingen en verslaat hem met 3-0

 

Dames: Zowel in ronde 1 als in ronde 2 dezelfde ranking van de dag en Vera doet weer goede zaken voor de eindoverwinning.

F

 

 

 

Superfinish

10 Euro in kas en de superfinish van 99 gegooid door 3 spelers waardoor het tientje wordt verdeeld onder Jonathan, Kevin Schiedon en Sjoerd Pijs. volgende week 5 Euro in kas. Het is goed om te weten dat de superfinish in de poultjes door meerdere darters gegooid kan worden, het bedrag wordt dan gedeeld,  heeft niemand de superfinish gegooid dan is hij voor de eerste die hem in de knock-out gooit.

 

Uitslag week 15

     Heren 34                                                 Dames 5

1e  Marco Tak               1e Vera Speth

2Leroy Nieuwenhuis                                  2e Sanne Wheatman

3e  Sjoerd Pijs               3e Jessica van Vugt

3e Jonathan Wheatman                                 3e Saskia Kop

HF Sjoerd Pijs 115                                         HF Saskia Kop 61

VR Remco Henzen

Winnaar Staatslot: Ryan Bennik

 

Voor alle bijzonderheden verwijs ik jullie naar onze site.

www.zomercup.nl

Namens de Zomercup  Albert, John en Ton