Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 14 voor Leroy Nieuwenhuis en Miranda Bakker
25-04-2018
Week 14 voor Leroy Nieuwenhuis en Miranda Bakker PDF Afdrukken E-mail

LEROY NIEUWENHUIS NU AL KAMPIOEN ZOMERCUP 2016

VOOR DE 5E KEER SINDS 2004 

Week 14: Nog even de regeltjes voor wat betreft finale en ranking vermelden, om je te plaatsen voor de finaledag moet je 10x aanwezig zijn geweest. De ranking bestaat uit de 12 beste resultaten. Het is een voordeel voor deelnemers die meer als 12 x komen omdat zij dan hun slechte resultaten kunnen verbeteren. LEROY NIEUWENHUIS NU AL KAMPIOEN. Leroy heeft alle weken meegedaan en van de 14 weken maar liefst 10 x in de finale gestaan waarvan 8 x gewonnen. Leroy, van harte gefeliciteerd.

 

Heren: Meteen al in de eerste ronde moet Leroy aantreden tegen de enige persoon die hem nog van de eerste plaats kan houden, Kevin Dijkstra, Kevin had een vervelende dag op zijn werk waardoor hij niet echt in zijn spel kon komen en verliest dan ook met 3-1. Leroy komt in de KF t.o Jonathan en verslaat hem met 3-1, Loek Oostendorp verslaat Brian Roets (3-2) die nog wel 2x 180 scoort in deze partij, Sjoerd Pijs wordt verslagen door Dion van Everdingen met 3-2 en Nick Kuipers verslaat Luciano Tardio met 3-1. In de HF een spannende partij tussen Leroy en Loek die met 3-2 naar Leroy gaat, Nick Kuipers verslaat makkelijk Dion met 3-0 waardoor ene mooie finale weer in het verschiet ligt. Nick mag beginnen, een hele slechte leg die uiteindelijk door Nick wordt gepakt Leroy mag beginnen om gelijk te komen maar verzuimt waardoor Nick met 2-0 voor komt. Leroy laat zijn kwaliteit even zien en pakt nu 3 legs op rij en het wordt 3-2 voor Leroy, Nick komt nog wel terug naar 3-3 waardoor de laatste leg beslissend is. Ondanks dat Nick mag beginnen is het Leroy die voor de 8e keer de finale wint en met deze overwinning ook niet meer ingehaald kan worden.

Verliezersronde:  Donny Siemons staat in de Finale tegen Dennis van Maanen en in een spannende partij is het Donny die met 3-2 wint.

 

Dames: 8 dames waardoor er 2 poules van 4 ontstaan. Nadia niet aanwezig en Vera die al 4x achter elkaar gewonnen heeft is in vorm. In ronde 1 2 kanshebbers tegen elkaar Sanne tegen Saskia, mede door een mooie 117 finish van Sanne is het Sanne die met 3-2 door gaat naar de HF, daar ontmoet Sanne Vera en het is weer Vera die zich door ene 3-2 winst plaatst voor de finale. Miranda Bakker kwam ook weer even kijken en verslaat Jessica met 3-0 in de 1e ronde, in de HF wordt Daisy met 3-1 verslagen en ook in de finale is Miranda niet te stoppen en mede met een 180 score is het 3-0 voor Miranda maar doet Vera wel heel goede zaken voor de ranking.

F

 

 

 

Superfinish

5 Euro in kas en de superfinish van 1128 is niet gegooid door, volgende week 10 Euro in kas. Het is goed om te weten dat de superfinish in de poultjes door meerdere darters gegooid kan worden, het bedrag wordt dan gedeeld,  heeft niemand de superfinish gegooid dan is hij voor de eerste die hem in de knock-out gooit.

 

Uitslag week 14

     Heren 39                                                  Dames 8

1e  Leroy Nieuwenhuis                                  1e Miranda Bakker

2Nick Kuipers                                              2e Vera Speth

3e  Dion van Everdingen                               3e Daisy van Groen

3e Loek Oostendorp                                      3e Sanne Wheatman

HF Nick Kuipers 152                                      HF Sanne Wheatman 117

VR Donny Siemons

Winnaar Staatslot: Remco Henzen