Nieuws
23-04-2018
Week 13 voor Diltri Somai en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail
Loek Oostendorp gooit de Superfinish van 119

Week 13, de vakanties zijn nu echt begonnen wat aan de deelnemersaantallen te zien zijn. Nog even vermelden hoe de ranking wordt samengesteld, de stand wordt bepaald door de 12 beste resultaten. Heb je dus meer als 12 resultaten worden de slechtste weg gestreept. Om voor de finaledag in aanmerking te komen moet je 10x aanwezig zijn geweest. De winnaar bij de heren is verrassend Dilitri Somai, hij zet zich al een tijdje in voor de darters met zijn DARTSTRAINING, ik moet zeggen Diltri doet al een tijdje mee met de Zomercup en hij is veel beter gaan gooien. Ongetwijfeld dat zijn aanpak vruchten afwerpt. Heb je interesse kijk dan eens op www.dartstraining.nl  

 

Heren: In de HF staan Diltri en Leon Tamminga en deze wedstrijd wordt door Diltri met 3-1 gewonnen. Leroy Nieuwenhuis tegen Jonathan Wheatman wordt 3-0 voor Leroy. In de finale mag Diltri beginnen maar wordt direct gebroken door Leroy. Ik zij nog tegen Ton, “dat wordt 4-0 voor Leroy” maar het gaat anders, Diltri breekt direct terug en houd ook zijn eigen leg, Leroy begint aan leg 4 en pakt de dubbel, 2-2, vervolgens wordt het 3-2 voor Diltri, Leroy begint om in de wedstrijd te blijven maar verzuimd en Diltri pakt de winst met 4-2.

Verliezersronde:  Soms heb je de pech dat je in een poule met 3 sterke spelers komt en dan komt er altijd een sterke in de verliezersronde, Peter Breijer zit in een poule met Leon en Jonathan en verliest beide wedstrijden waardoor hij in de VR komt, hij haalt de finale door overwinningen op Albert Hinkema en Dennis Bijen, beide 3-0. Ook in de finale laat hij geen leg afpakken en het is Kevin van Geldorp die met 3-0 verliest van een sterke Peter.

 

Dames: Ongemeend spannend bij de dames, in de eerste ronde 2 titelkandidaten tegen elkaar Saskia en Vera, Vera steekt in goede vorm, zij heeft de afgelopen 2x gewonnen en laat ook in deze wedstrijd zien dat zij de betere is, met 3-1 wint zij. In de HF is het Jessica die het sterke spel van Vera ziet en mede met een 180 score wordt het 3-0 voor Vera, de andere HF gaat tussen Nadia en Marianne die met een 3-0 door Nadia wordt gewonnen. Een spannende finale volgt tussen Vera en Nadia die uiteindelijk met 3-2 door Vera wordt gewonnen. Dit is de derde week op rij met Zomercupwinst voor Vera, netjes hoor.

Superfinish

10 Euro in kas en de superfinish van 119 is gegooid door Loek Oostendorp, volgende week 5 Euro in kas. Het is goed om te weten dat de superfinish in de poultjes door meerdere darters gegooid kan worden, het bedrag wordt dan gedeeld,  heeft niemand de superfinish gegooid dan is hij voor de eerste die hem in de knock-out gooit.

 

Uitslag week 13

     Heren 38                                                  Dames 7

1e  Diltri Somai                                               1e Vera Speth

2Leroy Nieuwenhuis                                  2e Nadia Sebaa

3e  Leon Tamminga                                        3e Marianne van Loenen

3e Jonathan Wheatman                               3e Yessica van Vugt

HF Ferry Schepers 155                                  HF Dayenne van der Hoorn 79

VR Peter Breijer

Winnaar Staatslot: Dion van Everdingen

 

 

Voor alle bijzonderheden verwijs ik jullie naar onze site.

www.zomercup.nl

Namens de Zomercup  Albert, John en Ton

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB