Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 6 voor Jonathan Wheatman en Jessica van Vugt
25-04-2018
Week 6 voor Jonathan Wheatman en Jessica van Vugt PDF Afdrukken E-mail
Op 17 juni zijn onze deelnemers Jonathan Wheatman en Sanne Kleijngeld getrouwd. namens de Zomercup van harte gefeliciteerd en vele gelukkige jaren.

Via deze weg nogmaals het verzoek om gepast te betalen!!

 

Heren: Leroy wordt al in de tweede ronde uitgeschakeld door Jonathan Wheatman, hij gooide zeer goed en met 2 finishes boven de 100 en een 180 pakt hij met 3-2 de winst. Jonathan komt in de HF tegen Patrick Morelissen en wint ook deze partij met 3-1, Leon Tamminga krijgt met Kevin Dijkstra te maken, Leon staat lekker te gooien en met een 180 en een mooie 106 finish verslaat hij Kevin met 3-1. De finale gaat tussen Jonathan en Leon, Jonathan mag beginnen maar het is Leon die de 1-0 en 2-0 maakt, vervolgens is het Jonathan die een geweldige inhaalrace begint en 2-2 maakt en beter nog hij stoomt door naar pakt ook de volgende 2 legs en pakt zijn eerste Zomercupwinst van dit seizoen.

Verliezersronde: In de finale Peter Breijer tegen Albert Hinkema, spannend poptje wat met 3-2 door Peter wordt gewonnen.

 

Dames: Saskia Kop had het weer voor elkaar gekregen door in de poule alles te verliezen om daarna alles te winnen, tot de finale dan, Marianne en Vera worden verslagen, in de finale staat Jessica van Vugt en die laat zich niet zomaar van het bord gooien en met een mooie 3-2 pakt ook Jessica haar eerste Zomercup winst.

Superfinish

5 Euro in kas en de superfinish van 125 is niet gegooid, volgende week 10 Euro in kas.Het is goed om te weten dat de superfinish in de poultjes door meerdere darters gegooid kan worden, het bedrag wordt dan gedeeld,  heeft niemand de superfinish gegooid dan is hij voor de eerste die hem in de knock-out gooit.

 

Uitslag week 6

     Heren 45                                                  Dames 9

1e  Jonathan Wheatman                               1e Jessica van Vugt

2Leon Tamminga                                        2e Saskia Kop

3e  Patrick Morelissen                                   3e Vera Speth

3e Kevin Dijkstra                                            3e Daisy van Groen

HF Leroy Nieuwenhuis 148                            HF Vera Speth 103

VR Peter Breijer

Winnaar Staatslot: Marianne van Loenen

 

 

 

Namens de Zomercup  Albert, John en Ton