Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 4 voor Leroy Nieuwenhuis en Vera Speth
23-03-2018
Week 4 voor Leroy Nieuwenhuis en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail
Weer het verzoek om gepast te betalen.

Opkomst met 60 deelnemers was weer iets beter als vorige week. Het doet ons deugd dat onze vrienden uit Amsterdam ons nog niet zijn vergeten en de Zomercup regelmatig bezoeken, helemaal top jongens. Dan toch weer het verzoek om zoveel mogelijk gepast te betalen, alvast bedankt.

 

Heren: In de KF schitterende partijen, Danny Cordes tegen Leroy Nieuwenhuis waarbij Danny en Leroy Beide 180 gooien en Leroy bovendien 155 en 106 uit gooit, Leroy wint met 3-2, Kevin Dijkstra kan het niet waar maken tegen Sjoerd Pijs en verliest met 3-1, Loek Oostendorp, die eerder Nick Kuipers verslaat mag tegen Brian Roets aantreden, Brian heeft weer zo een avond dat alles lukt en pakt de winst met 3-2, Jerry van Tetering verslaat Jonathan Wheatman met 3-1. Ook in de HF mooie partijen, Leroy wint met 3-2 van Sjoerd en doet dat weer met hoge finish van 110, Brian pakt met 3-0 Jerry en doet dat met HF 156. Inn de finale is het Leroy die al snel op 2-0 komt, Brian komt terug maar Leroy gooit te sterk en wint met 4-3.

Verliezersronde: In de finale wint Ferry Schepers  van Luciano Tardio met 3-2,  mede door een mooie 120 finish.

 

Dames: De dames maken het iedere week weer spannend en de ene week is de andere niet. De winnares van week 2 en 3 Sanne Wheatman wordt met 3-0 verslagen door Jessica van Vugt, In de HF moet Jessica het opnemen tegen Saskia Kop en het is weer Saskia die in de poultjes geen wedstrijd weet te winnen maar nu weer verbaasd door Jessica met 3-1 te verslaan. Vera Speth wint met 3-1 van Nadia Sebaa waardoor Saskia en Vera het in de finale moeten uitmaken, mede door een mooie 80 finish van Vera wint zij met 3-1 en zet week 4 op haar naam.

Superfinish

20 Euro in kas en de Superfinish van 125 is niet gegooid. Volgende week 25 euro in kas. Het is goed om te weten dat de superfinish in de poultjes door meerdere darters gegooid kan worden, het bedrag wordt dan gedeeld,  heeft niemand de superfinish gegooid dan is hij voor de eerste die hem in de knock-out gooit.

 

Uitslag week 4

     Heren 50                                                  Dames 10

1e  Leroy Nieuwenhuis                                  1e Vera Speth

2Brian Roets              2e Saskia Kop

3e  Jerry van Tetering                                    3e Nadia Sebaa

3e Sjoerd Pijs                                                 3e Jessica van Vugt

HF Brian Roets 156                                        HF Marianne v Loenen 98

VR Ferry Schepers

Winnaar Staatslot: Jonathan Wheatman