Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 11 voor Nick Stoekenbroek en Petra Kaales
25-04-2018
Week 11 voor Nick Stoekenbroek en Petra Kaales PDF Afdrukken E-mail
1e Week van de Zomervakanties en 3 voudig winnaar Zomercup weer aanwezig

De eerste week van de schoolvakantie is altijd afwachten wat dat doet met de deelnemersaantallen. Veel afwezigen maar ook een aantal deelnemers die juist omdat het vakantie is wel kunnen komen. Het was leuk dat drievoudig Zomercup winnaar Ron Meulenkamp aanwezig was samen met Petra die bij de dames liet zien dat ze het niet verleerd is. De wekelijkse email van de zomercup komt te vervallen, het verslag staat op de site en wordt via de facebookpagina van de zomercup verspreid. 

Heren

In de 2e ronde gelijk een leuke wedstrijd, Leroy tegen Ron Meulenkamp wort door Ron met 3-0 gewonnen. Na Kevin Doets verslagen te hebben komt Ron tegen Kevin Dijkstra, Kevin is koploper en heeft al menig geweldige partijen laten zien en in een spannende partij wint Kevin met 3-2. Onze Albert Hinkema komt in de kwart finale door overwinningen op Remco Henzen en Marco Duivensteijn, Nick Stoekenbroek is de volgende tegenstander en dat is andere koek. Nick wint met 3-0. Harold Hostmann is een steady factor en komt iedere week wel ver in de KF wordt Pascal van der Hoorn verslagen met 3-1. In de HF is Nick Stoekenbroek net te sterk voor Harold en in de andere HF zien we Nick Kuipers op een sterke manier Kevin Dijkstra verslaan. In de finale staan dus Nick Kuipers en Nick Stoekenbroek, het kaarsje ging snel uit voor Nick Kuipers en hij verliest met 4-0. Nick Stoekenbroek doet geweldige zaken voor de stand. Op basis van gemiddelde staat hij op de 2e plaats met een achterstand van 0,11.

Verliezersronde

In de finale staat Ilias de Goede en Youri Moet en met een knappe 3-1 winst is onze jonge deelnemer Ilias winnaar van de verliezersronde.

Dames

2 dames die dit jaar nog eerder waren geweest. Miranda Bakker en Petra Kaales, Miranda neemt het in de HF op tegen Vera Speth, het is Vera die met een 3-0 de finale haalt. Petra neemt het op tegen Gerie en met 3-1 winst komt Petra in de finale en wint gelijk maar even van Vera met 3-1.

Superfinish

25 Euro in kas en de superfinish van 136 is niet gegooid, dat betekend dat we volgende week maar liefst 30,- in kas hebben voor de superfinish.

 

Uitslag week 11

     Heren 59                           Dames 10

1e  Nick Stoekenbroek          1e Petra Kaales

2Nick Kuipers                      2e Vera Speth

3e  Harold Horstmann           3e Miranda Bakker

3e  Kevin Dijkstra                    3e Gerie Schuil

HF Loek Oosterdorp 130      HF Vera Speth 103

VR Ilias de Goede

Winnaar Staatslot: Jessica van Vugt