Nieuws arrow Nieuws arrow Zomercup arrow Week 6 voor Kevin Dijkstra en Gerie Schuil
25-04-2018
Week 6 voor Kevin Dijkstra en Gerie Schuil PDF Afdrukken E-mail

Beter opletten om op tijd bij de baan te zijn, het zijn steeds dezelfde die gezocht en gehaald moeten worden.

LET HIER OP VOOR EEN BETERE DOORSTROMING.

Met 69 deelnemers heb je een prima aantal om op tijd klaar te zijn, we konden direct met B/O 5 beginnen, beter als vorige week hebben wij alle banen ingezet zodat de wachttijd tot een minimum werd beperkt, vervelend is het dat er toch steeds weer deelnemers op zich laten wachten, regelmatig moeten wij spelers of schrijvers zoeken, hier gaat ook tijd door verloren. Bij deze dan weer het verzoek om hier beter op te letten.

Heren

In de 3e ronde al een mooie wedstrijd, Kevin Dijkstra neemt het op tegen Leroy Nieuwenhuis, Kevin verkeerd in een goede vorm en verslaat Leroy maar liefst met 3-0, In de KF is Loek Oostendorp de tegenstander van Kevin, Loek komt 1-0 voor dmv een 13 darter het is de enige leg die Loek pakt want Kevin pakt de volgende 3 legs waarvan de laatste in een 12 darter, (140, 140, 140, 81) In de HF staat Nick Kuipers die eerder Leon Tamminga met 3-0 naar de keuken stuurde, Kevin wint met 3-0 van Nick, op de andere sheet staat Paul Schuil SR die Roy Brands al had verslagen met 3-1, Paul neemt het op tegen Joey Cramm, Joey wint 3-1, Harold Hostmaan had een paar lastige partijen die hij wel wist te winnen, Marco Duivensteijn 3-2, Jerry van Tetering 3-0, Sjoerd Pijs 3-0. In de HF tegen Joey Cramm was het Joey die beter was, 3-1. In de finale neemt Joey het op tegen Kevin, Kevin begint en komt 1-0 voor, Joey pakt de volgende leg maar dat was de enige leg die hij kon pakken want Kevin dendert door en in leg 5 gooit hij zijn eerste 180 van de avond wat hij uitbundig viert en ook nog eens uit gooit. De laatste 4 weken staat Kevin in de finale en wint hij er 3 van waardoor hij nu een voorsprong heeft van 12 punten op Leroy en 23 op Nick

Verliezersronde

In de finale staan de Amsterdammers Jordan de Grunt en Bruce Glastra, Jordan wint overtuigend en gooit ook nog eens de superfinish van 126.

Dames

Na een moeizaam begin van Gerie Schuil zien we dat zij toch weer haar vorm begint terug te krijgen, in de halve finale wordt Vera Speth met 3-1 verslagen, Mercedes Pieters wordt met 3-0 verslagen door Jessica van Vugt. In de finale tussen Gerie en Jessica is het Jessica die 1-0 voor komt maar de volgende 3 legs gaan allemaal naar Gerie en pakt zij de winst met 3-1.

Superfinish

5 Euro in kas en in de finale van de verliezersronde wordt de 126 uit gegooid door Jordan de Grunt.

Uitslag week 6

     Heren59                              Dames 10

1e Kevin Dijkstra                        1e Gerie Schuil

2Joey Cramm                         2e Jessica van Vugt

3e Harold Hostmann               3e Mercedes Pieters

3e Nick Kuipers                        3e Vera Speth

HF Kevin Schiedon 143           HF Mercedes Pieters 92

VR Jordan de Grunt

Winnaar Staatslot: Linda Koet