Nieuws
21-03-2018
Week 13 voor Leroy Nieuwenhuis en Ans Doets PDF Afdrukken E-mail
Jarige toernooileider, Leroy al bijna kampioen en bij de dames is het spannend.

Een bijzondere avond was het weer, door de verjaardag van John waren er oude bekende binnen waarvan de een wel en de ander niet mee deed. Er werd ook nog even aandacht gevraagd om er met z’n allen voor te zorgen dat het toernooi niet te laat klaar is. Het direct naar de baan gaan is belangrijk en volgens mij werd dat beter opgevolgd als vorige week.

 

Dames

Gisteravond de meeste dames van dit jaar binnen, maar liefst 16 dames waren present, een oude bekende, Anita van Putten, wint al haar wedstrijden tot ze in de halve finale Vera Speth tegen komt. Vera staat steeds beter te gooien maar had toch wel moeite met Anita, toch is het vera die met 3-2 wint en zich plaatst voor de finale. In het andere gedeelte van de sheet zien we  Ans Doets de weg naar de finale maken door Gerie Schuil, Sonja Roets en Mercedes Pieters te verslaan (3-1) In de finale laat Ans nog een keer zien dat ze weer op de terug is en ze wint dan ook met 3-1 van Vera. In de stand wordt het nu ontzettend spannend, op basis van gemiddelde staat Vera nu op 1 op de voet gevolgd door Tamara en Nadia daarachter en zeker nog niet kansloos voor de titel staan Mercedes Ans en Marianne. Kortom er staan nog een paar leuke weken te wachten voor de kanshebbers.

 

Heren

Danny Riechelmann bereikt de halve finale met winst op Harold Hostmann, Leon Tamminga en Brian Roets. Kevin Doets pakt winst op Remon Peters, Rakesh Gobind en John Burgers. Danny en Kevin gaan uitmaken wie in de finale komt en na een spannende partij pakt Kevin met een 3-2 winst de finaleplaats. Aan de andere kant is het Guido den Hartog die in de halve finale komt door winst op Peter Breijer, John Kari en Nick Kuipers (3-0), de andere halve finalist is Leroy Nieuwenhuis die in de achtste finale heel veel moeite heeft gehad met Fabian Overgaag, Fabian komt met 2-1 voor maar het is toch Leroy die de winst pakt (3-2) met 3x 180 en een 141 finish. In de kwartfinale wordt Kevin Dijkstra met 3-0 verslagen waardoor Leroy het in de halve finale moet opnemen tegen Guido, het is Leroy die met 3-1 wint en zich plaatst voor de finale tegen Kevin Doets. In de finale zien we Leroy overtuigend winnen met 4-1 en voor de 6e keer de winst pakken. Het scheelt niet veel meer of Leroy wordt voor de 3e keer Zomercupkampioen. Leroy heeft nu ook al het record 180 ers van Coen Phillison gevenaard, maar liefst 51 keer werd de maximale score gegooid en met nog 5 weken te gaan komen er nog wel wat bij.

 

Verliezersronde

In de finale is het Diltri Somai die met 3-0 wint van Jeroen van de Veer

 

Superfinish

20 Euro in kas en de Superfinish was vastgesteld op 131, Deze is niet gegooid dus volgende week 30 Euro in kas.

 

Uitslag Week 13

 

Heren 62

 

 

Dames 16

1e

Leroy Nieuwenhuis

1e

Ans Doets

2e

Kevin Doets

2e

Vera Speth

3e

Danny Riechelmann

3e

Anita van Putten

3e

Guido den Hartog

3e

Mercedes Pieters

HF

160 Kevin Dijkstra

HF

71 Mercedes Pieters

VR

Diltri Somai

VR

 

Waardebon 123darts

Kirsten Koudstaal

Waardebon Simply Beautifull

Dennis Chaudron

Winnaar Staatslot

Diltri Somai

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB