Nieuws
21-03-2018
Aandacht voor de spel en gedragsregels tijdens de Zomercup PDF Afdrukken E-mail

Aandacht voor de spel en gedragsregels tijdens de Zomercup

Vorige week zijn er een aantal zaken voorgevallen waardoor het toernooi niet om 01.00 uur klaar was. Zoals jullie weten willen wij altijd voor deze tijd klaar zijn omdat het uiteindelijk een doordeweekse dag is. Niet in de laatste plaats hebben wij het goed gevonden dat 2 spelers die al anderhalf uur door de wijken van Almere hadden gereden om bij het Wapen te komen, veels te laat binnen kwamen. Omdat wij het op dat moment niet over ons hart konden verkrijgen om ze weer weg te sturen hebben we ze mee laten doen, dit hadden we niet moeten doen en de mensen die hierdoor zijn gedupeerd bieden wij dan ook onze excuses aan.

Door het warme weer staan veel mensen buiten, op zich niets mis mee maar als er wedstrijden worden omgeroepen horen met name de mensen die voor het Wapen staan het niet. Het komt dus voor dat mensen gezocht en gehaald moeten worden en voordat een wedstrijd begint de baan regelmatig langer als 5 minuten stil staat. Met name de groep die voor het Wapen staat moet altijd gehaald worden. Heel vervelend is het als er twee spelers al 5 minuten bij de baan staan en de persoon die nog gemist wordt zegt dat hij eerst even zijn sigaretje wil op roken. Door dit soort verstoringen loopt het schema niet gelijk op en zijn andere mensen de dupe doordat ze op een gegeven moment achter elkaar moeten spelen of schrijven zonder even een moment rust.

Een aantal regels waar wij jullie en onze aandacht voor vragen.

·         Toernooi begint om 20:00 uur precies, kan je door omstandigheden niet op tijd zijn schrijf je dan telefonisch in, telefoonnr. John (wedstrijdtafel) 06-11320778 of Wapen 036-5339051.

·         Deadline om dan nog mee te doen is 20:30 uur, breng de wedstrijdleiding niet in verlegenheid om te gaan “onderhandelen” over de tijd als je dat ook niet haalt.

·         Je bent als deelnemer ZELF verantwoordelijk om de wedstrijden die worden afgeroepen te horen.

·         Als je wordt omgeroepen dien je direct naar je baan te gaan.

·         Als je in de knock-out verliest dien je de volgende wedstrijd te schrijven.

De Zomercup bestaat al 20 jaar en uit ervaring weten wij dat we zo af en toe weer even wakker geschud moeten worden om alles goed te laten verlopen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat met jullie begrip het een toernooi blijft dat voor iedereen een feest is om aan mee te doen.

Nog twee puntjes van aandacht. De finaledag zal zijn op zaterdag 6 september en we beginnen om 12:00 uur. Je bent automatisch geplaatst als je 10 of meer keren aanwezig bent geweest.

Deelnemers wordt gevraagd om z.v.m. gepast te betalen, nu gaat dat prima waarvoor onze dank maar er wordt ook met stuivers dubbeltjes en 20ct muntjes betaald. Op de finaledag krijgen jullie een enveloppe met jullie spaarpot en voor het gemak wordt het afgerond waardoor deze muntjes niet nodig zijn. Als er iemand onder de deelnemers is die dat kleine geld kan wisselen dan graag bij John melden.

Dank jullie voor het begrip en medewerking.

Namens de Zomercup

John Fritschy, Ton Duker en Albert Hinkema

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB