Nieuws
24-02-2018
Week 11 voor Leroy Nieuwenhuis en Saskia Kop PDF Afdrukken E-mail

Volop in de vakantieperiode maar we zien ook weer mensen terugkomen, nog even onder jullie aandacht brengen dat onze finaledag op zaterdag 6 september om 12:00 is en je plaatst je voor de finale door minimaal 10x aanwezig te zijn geweest. De ranking bestaat uit de 12 beste resultaten en op de finaledag worden de poules samengesteld op gemiddelde van alle resultaten.

 

Dames

De halve finale tussen Mercedes Pieters en Tamara Versteeg was er een waar veel hoge scores waren te zien, Mercedes net terug van vakantie wint met sterk spel, 3-1. De andere halve finale gaat tussen Saskia Kop en Marianne van Loenen en deze gaat met 3-0 naar Saskia. De finale tussen Saskia en Mercedes is wel spannend maar minder hoogstaand dan de halve finale, Saskia maakt 1-0, het is Mercedes die 2 legs op rij pakt en 2-1 voor komt. Sakia komt terug tot 2-2 en er is dus een beslissende leg nodig die wordt gepakt door Saskia die voor het eerst 1e van een Zomercupavond wordt.

 

Heren

De nr’s 1 en 2 van de ranking Leroy Nieuwenhuis en Nick Kuipers zitten bij elkaar in de poule en kunnen in de knock out pas in de finale elkaar tegen komen. In de tweede ronde moet Nick tegen Danny Cordes die eerder al een 170 finish had gegooid en dus goed in vorm was en dit ook tegen Nick liet zien en de winst pakt. In de halve finale tegen Leon Tamminga is het Leon die sterker is en met 3-2 wint. Op de andere sheet is het Leroy die tegen Harold Hostmann een mooie halve finale gooit en met een 180 en een finish van 141 de finale haalt. In de finale pakt Leroy de winst ten koste van Leon, Leroy heeft 7 keer in de finale gestaan waarvan 5 keer eerste. Buiten de 170 finish van Danny was er ook nog een 164 van John Karijodinomo en 154 van Leon Tamminga.

 

Verliezersronde

In de finale is het Martin Boermeester die met 3-2 van Arno van de Meer wint

 

Superfinish

10 Euro in kas en de Superfinish was vastgesteld op 118, in de poule werd hij niet gegooid maar in de knock-out was het Leroy die hem als eerste gooit en handje contantje 10 Euro kreeg

 

Uitslag Week 11

 

Heren 59

 

 

Dames 11

1e

Leroy Nieuwenhuis

1e

Sakia Kop

2e

Leon Tamminga

2e

Mercedes Pieters

3e

Harold Hostmann

3e

Marianne van Loenen

3e

Danny Cordes

3e

Tamara Versteeg

HF

170 Danny Cordes

HF

96 Gracia Oosterbroek

VR

Martin Boermeester

VR

 

Waardebon 123darts

Marianne van Loenen

Waardebon Simply Beautifull

Guido de Hartog

Winnaar Staatslot

Martin Vrielink

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 5
Totaal: 150993
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB