Nieuws
21-03-2018
Zomercup week 9 voor Leroy Nieuwenhuis en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail

Nick Kuipers is de "KEVINKILLER" hij verslaat achtereenvolgens, Kevin Schiedon, Kevin Dijkstra en Kevin Doets.

En..... ALS NEDERLAND ZATERDAG WINT GAAT DE ZOMERCUP VAN WOENSDAG 9-7 NAAR DINSDAG 8-7

Een week voordat de schoolvakanties beginnen merk je dat er toch al een aantal darters op vakantie zijn, deelnemers van de Zomercup weten dat ze rustig op vakantie kunnen gaan zonder dat hun ranking gevaar loopt. De ranking bestaat immers uit de 12 beste resultaten en met 18 speelweken heb je wat speling.

 

Dames

Ans Doets gooit weer zonder handschoentjes en dat gaat een stuk beter, in de eerste ronde wordt koploopster Tamara Versteeg verslagen daarna volgen Sylvia van Maanen en Nadia Sebaa. In de finale staat Vera Speth die de afgelopen week ook had gewonnen en druk aan het trainen is voor het Europees Kampioenschap in Oostenrijk, 16 t/m 19 juli, verslaat Sakia Kop, Gracia Oosterbroek  en Sonja Roets. De finale wordt door Vera met 3-1 gewonnen ten koste van Ans die wel haar beste prestatie van dit seizoen neerzet.

 

Heren

Finalist Nick Kuipers verslaat achtereenvolgens Martin Vrielink, Kevin Schiedon, Kevin Dijkstra en Kevin Doets. Nick de “Kevinkiller” Finalist Leroy Nieuwenhuis verslaat o.a. zijn eigen vader met 3-1, Jerry van Tetering en Harold Hostmann. Een herhaling van de finale van vorige week en was het vorige week Nick die aan het langste eind trok nu was het Leroy die de gelukkige was, een klein filmpje van deze finale staat op de facebookpagina van de Zomercup, een geweldige wedstrijd die bij 3-3 nog alle kanten op kon gaan, Het is Nick die als eerste mag proberen om 76 uit te gooien na de Na de tripple 20 2 matchdarts die niet benut worden, Leroy staat op 66 en pakt de winst met zijn laatste dart. Leroy die gebrand is om na 2004 en 2005 voor de 3e keer de titel op zijn naam te zetten was goed op dreef met 7x 180 en een finish boven de 100.

 

Verliezersronde

De finale gaat tussen Donny Siemons en Steffen Vrieling en dat beide heren aan elkaar gewaagd zijn maakt de uitslag van 3-2 waar voor Donny.

 

Superfinish

30 EURO in pot en de 107 is niet gegooid waardoor volgende week de pot op 40 EURO staat.

 

Uitslag Week 8

 

Heren 59

 

Dames 15

1e

Leroy Nieuwenhuis

1e

Vera Speth

2e

Nick Kuipers

2e

Ans Doets

3e

Kevin Doets

3e

Sonja Roets

3e

Harold Hostmann

3e

Nadia Sebaa

HF

148 Danny Riechelmann

HF

104 Vera Speth

VR

Donny Siemons

VR

 

Waardebon 123darts

Jeroen van de Veer

Waardebon Simply Beautifull

Remco Henzen

Winnaar Staatslot

Ton Duker

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB