Nieuws
21-03-2018
Zomercup week 8 voor Nick Kuipers en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail
Spanning in de ranking

Heerlijke avond, goede temperatuur en een goede sfeer, door het mooie weer staat veel darters buiten en horen dus niet altijd de wedstrijden die worden afgeroepen. Ondanks dat het de verantwoording van de speler zelf is zou het fijn zijn als de personen waar het om gaat elkaar waarschuwen, dit gaat volgens mij sneller als het meerdere malen omroepen van de persoon.

 

Dames

14 Dames, dus weer 2 poules van 4, wat nog nooit eerder is gebeurd was een poule met 4 dames die 4 punten hadden. Volgens de regels moest er een barrage gespeeld worden om te bepalen wie waar eindigt. Wij gaan hier toch nog even naar kijken of we hier een wijziging in moeten aanbrengen. De finale was een herhaling van vorige week, Tamara Versteeg verslaat Kirsten Koudstaal en Fenna Griffioen. Vera Speth moest een wedstrijd meer spelen en verslaat Sakia Kop, Sonja Roets en Gracia Oosterbroek, in deze halve finale checkt Vera nog met 100 en 124. De goede vorm van Vera houd ze vast en in de finale wordt Tamara verslagen met 3-0

 

Heren

Joey Cramm, winnaar van vorige week krijgt in de tweede ronde Kevin Dijkstra en waar het vorige week zo goed ging was het nu minder en Joey verliest. Kevin Dijkstra krijgt in de kwartfinale Leon Tamminga, in een hele mooie partij is het Leon die met 3-1 wint van Kevin, Nick Kuipers verslaat Willem Pronk met 3-0. Leroy Nieuwenhuis krijgt te maken met Kevin Doets, Leroy is net iets beter en pakt Kevin met 3-2. Guido den hartog verslaat Brian Roets en de halve finales kunnen beginnen. Nick Kuipers wordt altijd beter naarmate de avond vordert en Leon ondervind dat nu ook, 3-0 voor Nick. Leroy moet tegen Guido en het is Leroy die 3-2 wint. De finale gaat met 4-2 naar Nick. In de ranking staat Leroy bovenaan met 116 punten en Nick staat met 99 punten op de 4e plaats maar Nick heeft nog een resultaat te goed dus de spanning is weer groot.

 

Verliezersronde

Finalist Remco Loof komt in de verliezersronde omdat hij in de poule met Willem Pronk en Kevin Doets 3e werd. Remco moet het opnemen tegen Frans van de Berg en met een 3-0 wint Remco de verliezersronde.

 

Superfinish

20 EURO in pot en de 126 is niet gegooid waardoor volgende week de pot op 30 EURO staat.

 

Uitslag Week 8

 

Heren 63

 

Dames 14

1e

Nick Kuipers

1e

Vera Speth

2e

Leroy Nieuwenhuis

2e

Tamara Versteeg

3e

Leon Tamminga

3e

Fenna Griffioen

3e

Guido den Hartog

3e

Gracia Oosterbroek

HF

156 Nick Stoekenbroek

HF

124 Vera Speth

VR

Remco loof

VR

 

Waardebon 123darts

Guido den Hartog

Waardebon Simply Beautifull

Ton Duker

Winnaar Staatslot

Patrick van Laarhoven

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB