Nieuws
21-03-2018
Week 4 voor Nick Kuipers en Nadia Sebaa PDF Afdrukken E-mail
Goede opkomst 75 heren en 14 dames

De woensdag voor Hemelvaartsdag is altijd spannend hoe veel deelnemers er komen, de volgende dag zijn de meeste mensen immers vrij, na vorige week met 101 deelnemers waren er nu 89. Wederom weer nieuwe gezichten en ook weer vertrouwde gezichten die altijd weer even komen kijken.

Dames

Net zoals vorige week moesten Tamara Versteeg en Mercedes Pieters  weer in de 2e ronde tegen elkaar, vorige week won Mercedes en deze keer was het Tamara die met 3-2 wint. In de halve finale staat Tamara tegen Marianne van Loenen en ook deze wedstrijd gaat met 3-2 naar Tamara. De andere halve finale gaat tussen Gerie Schuil en Nadia Sebaa, Nadia finisht 118 en Gerie 105 na een spannende wedstrijd is het Nadia die met 3-2 wint. Nadia die vorige week ook al won wist deze week weer de winst te pakken door met 3-1 te winnen. Tamara is nu wel de leider in de ranking maar Nadia heeft nog en resultaat te goed en staat virtueel op de 1e plaats.

 

Heren

In de kwartfinales zien we Peter Breijer met 3-2 van Kevin Dijkstra winnen, Nick Kuipers wint met 3-1 van Stephan Tichelaar, Stephan komt uit Zaandam en kan best een pijltje gooien, hij gooide 4x 180 en een 104 finish. Richard Burger wint met 3-1 van Kevin Doets en Martin Weijde verslaat Mark Henzen met 3-0. Peter Breijer heeft een goede avond maar krijgt in de halve finale Nick Kuipers die beter is, 3-2, Martin Weijde en Richard Burger maken er een mooie wedstrijd van met hoge scores, het is Martin die zich door een 3-2 plaatst voor de finale. In een geweldige finale is het Nick  die mede door een leg van 13 darts wint met 4-2 van Martin. Martin heeft wel aan zijn spaarpot gewerkt want met 6x 180, een 134 finish en een tweede plaats is hij “grootverdiener”

 

Verliezersronde

Paul Bartels kwam weer eens binnen, in de poules wordt hij laatste waardoor hij de verliezersronde speelt hij komt in de finale en neemt het op tegen Tim Lohmeijer, Paul wint met 3-2 en doet het voor de eerste keer dit seizoen weer goed.

 

Superfinish

Vorige week is de superfinish gegooid waardoor de pot nu staat op 10,- Een verandering in de regel omdat er spelers zijn die nog niet gegooid hebben terwijl er al spelers zijn die voor de 2e keer kans krijgen. Vandaar dat is besloten dat de Superfinish voor de knock-out fase voor iedereen geld, zijn er meerdere personen die de superfinish gooien dan wordt de pot gedeeld, wordt hij niet in de poules gegooid dan geld wie hem in knock-out als eerste gooit. De 128 is niet gegooid zodat de pot volgende week op 20,- staat, handje contantje

 

Uitslag Week 4

 

Heren 75

 

Dames 14

1e

Nick Kuipers

1e

Nadia Sebaa

2e

Martin Weijde

2e

Tamara Versteeg

3e

Peter Breijer

3e

Marianne van Loenen

3e

Richard Burger

3e

Gerie Schuil

HF

137 Eef Schellvis

HF

118 Nadia Sebaa

VR

Paul Bartels

VR

 

Waardebon 123darts

Frank Houthuys

Waardebon Simply Beautifull

Stefan Phillipson

Winnaar Staatslot

Paul Doets

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB