Nieuws
24-02-2018
Week 3 voor Leroy Nieuwenhuis en Nadia Sebaa PDF Afdrukken E-mail
101 deelnemers en Coen pakt de Superfinish en wint 30 Euro

 

 
Een geweldige opkomst van deelnemers, maar liefst 85 heren en 16 dames en de oproep om zo veel mogelijk gepast te betalen wordt goed opgevolgd. Bij zo veel deelnemers hebben we bij de wedstrijdtafel behoorlijk druk, met name het moment dat we van de poultjes naar het knock-out gaan is spannend, wie schrijven er vrijwillig zodat we die niet roepen voor een wedstrijd en hoe gaat alles om toch zo snel mogelijk naar bo/5 te gaan en toch op tijd klaar te zijn. Wij zijn wel wat gewend en een vlot verloop van het toernooi is ons dan ook niet vreemd. Wij zijn ook blij met de deelnemers die meedenken en vaak ook klaar staan om een keer vrijwillig te schrijven, top mensen het wordt weer een grote Zomercup familie.

 

Dames

De koplopers Tamara Versteeg en Mercedes Pieters moeten al in de tweede ronde tegen elkaar, Mercedes wint met 3-0 en gooit ook nog even 180, In de halve finale staat Mercedes tegenover Vera Speth en in een mooie partij pakt Vera de winst 3-1 en Mercedes pakt de leiding in de ranking met 1 punt voorsprong op Tamara. De andere halve finale gaat tussen Nadia Sebaa en Gerie Schuil, Nadia die al eerder Linda Schuil en Marianne van Loenen versloeg wint nu ook van Gerie met 3-2, in de finale dendert Nadia door en verslaat  ook nog even Vera met 3-0, door deze overwinning staat Nadia op basis van gemiddelde op een gedeelde 1e plaats samen met Mercedes.

 

Heren

Het was al in de eerste ronde dat Coen Phillipson voor de 2e keer deze avond van zich deed spreken, de eerste 170 finish van dit seizoen is een feit, Netjes Coen. In de derde ronde is het over voor Coen, Sander Fruneaux die een tijdje was gestopt met darten had ineens weer zin en verslaat Coen met 3-1. In de kwartfinale krijgt Sander te maken met Leroy Nieuwenhuis, Leroy heeft zijn zinnen gezet op de titel en hij wint met 3-0 van Sander, Nick Kuipers Verslaat Leon Tamminga met 3-2. Peter Breijer ontmoet Kevin Dijkstra en ondanks een 180 en 116 van Peter is het Kevin die met 3-1 wint. Guido den Hartog verslaat Hans Stoekenbroek met 3-1. Dan de halve finales, Guido en Kevin maken het spannend en met 3-2 is het Kevin die zich plaatst voor de finale. Ook Leroy en Nick maken elkaar zenuwachtig en het is uiteindelijk Leroy die er met de winst (3-2) vandoor gaat. In de finale is het Leroy die al snel op 3-0 staat voordat Kevin zijn enige leg van de finale pakt. In een prima 5e leg eist Leroy de winst van de avond op en pakt hij weer de leiding in de ranking. Leroy was overigens goed bezig, met 6x 180 en 3 finishes boven de 100 gaat het prima met zijn spaarpotje mag je wel zeggen.

 

Verliezersronde

Onze eigen Albert Hinkema staat in de finale tegen Mark Henzen, Albert is waarschijnlijk een beetje moe en kan niet tegen Mark op en met 3-0 pakt Mark de verliezersronde

 

Superfinish

Al 2 weken was het niet gelukt de Superfinish te gooien dus de pot staat op 30 euro, het is Coen Phillipson die met T20, Bull en D18 de winst pakt en een goede avond heeft. Volgende week staat de pot weer op 10 euro.

 

Uitslag Week 3

 

Heren 85

 

Dames16

1e

Leroy Nieuwenhuis

1e

Nadia Sebaa

2e

Kevin Dijkstra

2e

Vera Speth

3e

Nick Kuipers

3e

Mercedes Pieters

3e

Guido den Hartog

3e

Gerie Schuil

HF

170 Coen Phillipson

HF

104 Linda Schuil

VR

Mark Henzen

VR

 

Waardebon 123darts

Kevin Doets

Waardebon Simply Beautifull

Gerie Schuil

Winnaar Staatslot

Albert Swagerman

Voor alle bijzonderheden verwijs ik jullie naar onze site.

www.zomercup.nl

Namens de Zomercup  Albert, John en Ton

Wil je geen mail ontvangen van de zomercup antwoord dan op deze mail

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 4
Totaal: 150992
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB