Nieuws
24-02-2018
Week 1 voor Leroy Nieuwenhuis en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail
Met 89 deelnemers een goede opkomst voor de eerste week

De kop is er af, de eerste week direct al 89 deelnemers is goed te noemen en naar aanleiding van de facebook oproep om te raden hoeveel deelnemers de eerste keer zouden inschrijven was het Rob Gunzel die het juiste aantal heeft geraden en een prijsje in ontvangst mocht nemen.

Dames

Voor Mercedes begon de Zomercup goed, in de poulewedstrijd tegen Vera gooide ze maar liefst 2x 180. In de halve finale is het Sonja Roets die Mercedes verslaat, de andere halve finale gaat tussen Tamara en Linda en wordt door Tamara gewonnen. Vijfvoudig kampioen Tamara slaat in de finale toe en wint met 3-0

 

Heren

Richard Burger stond in de halve finale tegen John Karijodinomo, mede door een fantastische 154 finish is het Richard die wint en zich plaatst voor de finale.  Leroy Nieuwenhuis was sinds 2005 niet geweest en doet dit jaar weer mee. Het talent van Leroy komt de laatste tijd weer tot zijn recht en hij neemt het darten serieus en is dan ook een favoriet. In de halve finale wint hij met 3-0 van Willem Pronk zodat Leroy tegen Richard de finale gaan spelen.

Leroy mag beginnen en het is Richard die gelijk breekt, Richard stoomt door en pakt ook de 2e leg met een 118, Leroy maakt nu geen fout en  komt terug tot 2-1, het wordt 2-2 en 3-3, Leroy mag de beslissende leg beginnen en juist op dit moment hapert het bij Richard en Leroy wint.

 

Verliezersronde

Deze is voor Danny Riechelmann, in de finale wint hij met 3-1 van Martin Vrielink.

 

Superfinish

Dat is nieuw dit seizoen. De 123 finish is niet gegooid en dat betekend dat volgende week een nieuwe superfinish wordt beloont met 20 euro handje contantje.

 

Uitslag week 1

     Heren 76                                         Dames 13

1e Leroy Nieuwenhuis                           1e Tamara Versteeg

2e Richard Burger                                2e Sonja Roets

3e Willem Pronk                                  3e Linda Schuil

3e John Karijodinomo                           3e Mercedes Pieters

HF Richard Burger 154                         HF Linda Schuil 115

VR Danny Riechelmann

Winnaar Waardebon 123darts : Willem Pronk

Winnaar Waardebon Simply Beautifull: Frans van de Berg

Winnaar Staatslot: Jurriaan Gosselink

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 4
Totaal: 150992
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB