Nieuws
24-02-2018
Week 17 voor Dave George en Mercedes Pieters PDF Afdrukken E-mail
Dames strijden voor de tweede plaats, Bij de heren is het spannend en gaat het tussen Nick Kuipers en Leon Tamminga.

Week 17 Zomercup 2013

17e week voor Dave George en Mercedes Pieters

Met nog twee weken te gaan was vooraf duidelijk dat Tamara Versteeg al kampioen bij de dames is, zij kan niet meer ingehaald worden. Voor het 4e jaar achter elkaar en totaal 5 keer kampioen is een geweldige prestatie. Tamara, van harte gefeliciteerd. Bij de heren zien we Nick Kuipers met 5 punten voorsprong op Leon Tamminga, ook Harold Hostmann en Kevin Doets zitten nog op het vinkentouw.

Herentoernooi

In de poule wedstrijd van Harold Hostmann tegen Barry van Eijk een hoogtepunt, Harold finisht een prachtige 170 Harold is na Johan de Gooyer de tweede die dit kunstje flikt. Leon Tamminga zit met Frank Meyer en Johan de Gooyer in een poule, door het 2-0 verlies van Leon tegen Johan gaat Leon als nr. 2 naar de winnaarsronde, hij ontmoet dan de nr 1 uit een andere poule en dat is de poule waar Nick Kuipers in zit met Dennis van Maanen en Pascal van de Hoorn. Door de 2-1 winst van Pascal op Nick wordt ook Nick 2e en zo ontlopen de koplopers elkaar. In de kwartfinale zien we een zeer sterke John Karijodinomo, hij had een ronde eerder al Harold Hostmann met 3-1 verslagen, John speelt tegen Remco Henzen en wint met 3-0. Nick Kuipers verliest met 3-0 van Marco Cornelissen. Marco komt uit Uithoorn en was de eerste keer aanwezig en kan een aardig pijltje gooien. Dave George was weer aanwezig en won eerder al van Kevin Doets, in de kwartfinale komt Dave Niels Zonneveld tegen, Niels is o.a winnaar junioren Open Kennermerland en was ook voor de eerste keer aanwezig. Niels had eerder Barry van Eijk, Remco Loof en Dennis van der Horn verslagen, Dave was echter te sterk voor hem en plaatst zich voor de halve finale. Jerry van Tetering was goed op dreef en komt in de kwart finale tegen Leon, Leon kan op Nick inlopen als hij wint maar door het sterke spel van Jerry lukt dat niet, Jerry wint met 3-1. In de halve finale is Dave te sterk voor Jerry en met 3-0 gaat Dave naar de finale. John Karijodinomo moet het tegen de sterke Marco Cornelissen opnemen, Joh die goed in vorm is en klaar lijkt te zijn voor het begin van de competitie wint met 3-1 van Marco, mede door een mooie 110 finish. De finale tussen Dave en John lijkt vooraf spannend te worden, Dave begint en komt 1-0 voor, John maakt gelijk, vervolgens is het Dave die de rest van de legs pakt en met 4-1 wint. In de verliezersronde staan in de finale Ton van Loenen en Brian Roets, Ton die in de poultjes onzichtbaar was kwam in de knock-out tot leven en gooide maar liefst 2x 180, Brian moest het dan ook ontgelden en met 3-2 gaat de winst naar Ton.

Damestoernooi

Vorige week al gezegd dat Mercedes goed in vorm is, ook nu komt zij weer in de finale door overwinningen op Vera Speth en Sylvia van Maanen. Tamara Versteeg is na een aantal slechte weken weer terug en door overwinningen op Elly Elissen, Gerie Schuil en Gracia Oosterbroek komt ook Tamara in de finale. Mercedes wint met 3-1. Mercedes gaat maar 11 resultaten halen en komt dus een uitslag te kort in de ranking. Op basis van gemiddelde staat zij wel op een eerste plaats, Mercedes 15.00 en Tamara 14.47

 

Uitslag week 17

 

 

 

Dames 13

 

Heren 56

1e

Mercedes Pieters

1e

Dave George

2e

Tamara Versteeg

2e

John Karijodinomo

3e

Gracia Oosterbroek

3e

Jerry van Tetering

3e

Sylvia van Maanen

3e

Marco Cornelissen

HF

82 Stacy Le Mierre

HF

170 Johan de Gooyer

VR

 

VR

Ton van Loenen

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Nadia Sebaa

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

George Nieuwenhuis

Winnaar Staatslot

 

Diltri Somai

 

 

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 5
Totaal: 150993
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB