Nieuws
24-02-2018
Week 16 voor Steven Rahman en Mercedes Pieters PDF Afdrukken E-mail
Team HOPPATEE aanwezig en plaag voor rankinggooiers.

Week 16 Zomercup 2013

16e week voor Steven Rahman en Mercedes Pieters

Zo aan het eind van het toernooi zie je nieuwe spelers komen die dit toernooi gebruiken om te trainen, het is ook een prima voorbereiding op het nieuwe dartsseizoen. Meet meer als 80 deelnemers gemiddeld is de tegenstand een uitdaging.

Herentoernooi

De nr. 3 in de ranking Harold Hostmann komt in de poule met Steven Rahman en Jerry v Tetering tot een barrage, Steven wordt 1, Jerry 2 en Harold gaat naar de verliezersronde waar hij in de halve finale verliest van Xander ten Cate, Xander wint de finale van de verliezersronde met 3-2 van Rene Barends. In de winnaarsronde zien we gelijk een “kraker” in de 3e ronde de nr’s 1 en 2 van de ranking, Nick Kuipers tegen Leon Tamminga, Nick doet goede zaken door Leon met 3-1 te verslaan. In de kwartfinale verslaat Nick Johan de Gooyer met 3-1, Remco Loof verslaat Arno van de Meer met 3-0, Kevin Doets wint van Jami Fambach en onze collega toernooileider van de vrijdag kon vrijuit gooien en verslaat Joey Cramm. De halve finale tussen Nick Kuipers en Remco Loof gaat met 3-1 naar Nick en Steven verslaat Kevin Doets met 3-2, In de finale kunnen beide spelers vrijuit gooien, Steven komt om te trainen en Nick heeft de concurrentie achter zich gelaten, het wordt 4-2 voor Steven van team HOPPATEE!   

Damestoernooi

De grote motivator van het dames darten, Linda Schuil kan vanwege ziekte een aantal weken niet komen, wij wensen Linda heel veel sterkte met het herstel en hopen natuurlijk dat zij op de finaledag op 1 september weer van de partij is. Nadia Sebaa is net terug van vakantie wat haar zeker goed heeft gedaan zij komt in de halve finale door overwinningen op Marianne v Loenen en Sylvia van Maanen, De tegenstander in de halve finale is Mercedes Pieters en die is net iets te sterk voor Nadia, 3-2. De andere halve finale gaat tussen Birgit Fambach en Dyna Osenbruggen, ook dit is een spannende partij die met 3-2 naar Birgit gaat. Birgit neemt het in de finale op tegen Mercedes die goed in vorm is. Van de 9 weken is het nu voor de 5e keer dat Mercedes in de finale staat, zij wint nu voor de 3e keer. Mercedes staat op basis van gemiddelde nu boven Tamara, het is alleen jammer dat Mercedes maximaal aan 11 resultaten komt waardoor zij 1 resultaat te kort komt en onmogelijk 1e kan worden.

 

Uitslag week 16

 

 

 

Dames 15

 

Heren 63

1e

Mercedes Pieters

1e

Steven Rahman

2e

Birgit Fambach

2e

Nick Kuipers

3e

Nadia Sebaa

3e

Kevin Doets

3e

Dyna Osenbruggen

3e

Remco Loof

HF

94 Gerie Schuil

HF

124 Peter Breijer

VR

 

VR

Xander ten Cate

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Pascal van de Hoorn

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Mercedes Pieters

Winnaar Staatslot

 

Remco Loof

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 6
Totaal: 150994
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB