Nieuws
24-02-2018
Week 15 voor Leon Tamminga en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail

Iedereen die minimaal 10x is geweest is geplaatst voor de finaledag op zondag 1 september om, 12:00 uur.

Als je niet aanwezig kan zijn geef dit dan zsm door aan de wedstrijdleiding.

Week 15 Zomercup 2013

15e week voor Leon Tamminga en Vera Speth

Met 76 deelnemers een meer dan goede opkomst, nog steeds gemiddeld meer als 80 deelnemers. Wat leuk is dat darters die in het verleden vaak kwamen toch altijd weer een keertje komen kijken. Wat niet zo leuk is zijn de darters die weglopen zonder te schrijven na een verloren partij, gelukkig hebben wij hier duidelijke regels voor.

Herentoernooi

Reuze spannend wie er kampioen gaat worden. Koploper Nick Kuipers verliest in de 3e ronde van concurrent Harold Hostmann, de volgende ronde verliest Harold echter van Ron Dominicus met 3-0. Dennis van de Horn plaatst zich voor de halve door een 3-1 op John Karijodinomo. Leon Tamminga plaatst zich voor de halve finale door een mooie overwinning op Remco Loof, 3-1. Kevin Doets die op de 5e plaats stond kon goede zaken doen, hij had immers nog maar 11 resultaten na overwinningen op Guido den Hartog en Andy Badal speelt Kevin in de kwart finale tegen een zeer goed spelende Marcel Kerssemakers, Marcel wint van Eric Leising en Joey Cramm maar komt tegen Kevin toch net iets te kort, 3-1 en Kevin speelt halve finale tegen Leon. Leon wint met 3-1 van Kevin en de andere halve finale tussen Dennis en Ron wordt door Dennis met 3-0 gewonnen. In de finale mag Dennis beginnen, Leon breekt en mag met een 1-0 zelf beginnen, Dennis staat op 80 en gooit 20 om vervolgens zijn 2e dart in de T20 te planten, Leon verzaakt niet en maakt 2-0. Het sterke optreden van Leon wordt beloont met een 4-0 overwinning en zijn toernooiwinst voor de 3e keer. De verliezersronde is met 3-1 voor Albert Hinkema ten koste van Stefan Bakker

Damestoernooi

Koploopster Tamara Versteeg wordt al in de eerste ronde verslagen door Ans Doets, Ans mag tegen Birgit Fambach die Patricia Bosma versloeg, het is een zeer sterk spelende Vera Speth die Birgit in de halve finale verslaat door een 3-1, Mercedes Pieters gooit de laatste weken goed en komt voor de 3e week achter elkaar in de finale, in de halve finale verslaat zij Mariska Jansen met 3-1. Een spannende finale die door Vera met 3-1 wordt gewonnen, Vera voor de 2e keer in de finale en 2 keer gewonnen. Goed gemiddelde!

 

Uitslag week 15

 

 

 

Dames 15

 

Heren 61

1e

Vera Speth

1e

Leon Tamminga

2e

Mercedes Pieters

2e

Dennis van der Horn

3e

Birgit Fambach

3e

Ron Dominicus

3e

Mariska Jansen

3e

Kevin Doets

HF

102 Birgit Fambach

HF

121 Dennis van der Horn

VR

 

VR

Albert Hinkema

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Jamie Fambach

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Marcel Kerssemakers

Winnaar Staatslot

 

Fred Frescobaldi

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 6
Totaal: 150994
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB