Nieuws
24-02-2018
Week 13 voor Benjamin Frankel en Mercedes Pieters PDF Afdrukken E-mail
Leon Tamminga nieuwe koploper maar......Er zijn nog een hoop kapers op de kust. Sorteer de stand maar eens op gemiddelde.

Week 13 Zomercup 2013

13e week voor Benjamin Frankel en Mercedes Pieters

De 13e week is voor de darters die al 12 resultaten hebben staan de mogelijkheid om slechte resultaten te verbeteren, er zijn 13 darters die alle weken al zijn geweest. Een tijdje geleden had ik al aangegeven dat je niet bang moet zijn omdat je weinig ervaring met schrijven hebt, ons toernooi is namelijk een uitgelezen mogelijkheid om het te leren omdat iedereen hier begrip voor heeft en je ook zal helpen als dat nodig is. Dayenne Langver heeft haar angst overwonnen en schrijft nu ook. Chapeau.

Herentoernooi

We zien de winnaar van week 10, Benjamin Frankel met 3-0 winnen van Steffnn Vrieling, in de andere kwart finale Nemen Leon Tamminga en Diltri Somai het tegen elkaar op, Dilitri breekt Leon maar Leon breekt gelijk terug met een knappe 73 finish, de volgende twee legs worden weer gebroken en in de laatste leg mist Leon 110 voor de wedstrijd, de koele Diltri finisht wel en zo was dit een “breaky breaky”wedstrijd. Nick Kuipers en Guido den Hartog komen elkaar wel vaker tegen en het zijn altijd spannende wedstrijden, bij 2-2 mag Nick beginnen en mede door een knappe 180 pakt Nick de winst. Marco den Dekker komt op 1-1 tegen Europees kampioen Kevin Doets, Kevin speelt goed en pakt de volgende 2 legs en plaatst zich voor de halve finale tegen Nick. Kevin begint goed en met een mooie 130 finish wordt het 1-0, ook de tweede leg gaat naar Kevin en in de derde leg krijgt Kevin wedstrijdpijlen maar vergeet het af te maken waardoor Nick profiteert en terug komt tot 2-1, in de volgende leg zijn er legpijlen voor Nick maar deze keer is het Kevin die de winst en de finaleplaats pakt. Benjamin en Diltri spelen een mooie wedstrijd, bij 2-1 krijgt Diltri wedstrijdpijlen maar deze keer lukt het niet en Benjamin maakt 2-2, de laatste leg moet ook hier weer de beslissing brengen en mede door een 180 score wint Benjamin  en plaatst zich voor de finale. Dan de finale, was het de warmte of waren beide heren moe? Wie zal het zeggen maar dit was een hele slechte finale en dus alleen de uitslag, 4-1 voor Benjamin. In de finale verliezersronde wint Brian Roets met 3-1 van Paulus Schuil.

Damestoernooi

De finaliste Sylvia van Maanen verslaat Tamara Versteeg met 3-1 en Ans Doets met 3-0. De andere finaliste Mercedes Pieters, jaja ze is er weer, had een moeilijkere weg te gaan, eerst Gerie Schuil, vervolgens Linda Schuil met 3-2 en Marianne van Loenen met 3-0 waaronder de HF van 107. In de finale is Mercedes ook te sterk voor Sylvia, 3-0

 

Uitslag week 13

 

 

 

Dames 14

 

Heren 59

1e

Mercedes Pieters

1e

Benjamin Frankel

2e

Sylvia van Maanen

2e

Kevin Doets

3e

Marianne van Loenen

3e

Nick Kuipers

3e

Ans Doets

3e

Diltri Somai

HF

107 Mercedes Pieters

HF

141 Joey Cramm

VR

 

VR

Brian Roets

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Steffen Vrieling

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Aart Meester

Winnaar Staatslot

 

Ton van Loenen

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 6
Totaal: 150994
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB