Nieuws
24-02-2018
Week 12 voor Nick Kuipers en Gerie Schuil PDF Afdrukken E-mail
Opkomst dames blijft goed.

Week 12 Zomercup 2013

12e week voor Nick Kuipers en Gerie Schuil

De ranking bestaat uit de 12 beste resultaten. Vanaf volgende week kunnen de darters die al 12 resultaten hebben, proberen hun slechte resultaten weg te poetsen, de darters die nog geen 12 resultaten hebben krijgen natuurlijk al hun punten en de ranking zal dan een steeds vastere vorm krijgen. Voor de finaledag op zondag 1 september ben je geplaatst als je 10x aanwezig bent geweest. Als je geen 10x haalt ben je dus niet geplaatst en heb je ook geen recht meer op je spaarpot. Nu de vakanties zijn begonnen zien we een mindere opkomst, alleen bij de heren want met 15 dames blijft dit jaar de interesse van de dames geweldig.

Herentoernooi

Dave George komt weer in de finale, zijn route was niet makkelijk, hij versloeg Joey Cramm, Remco Loof (na 2-0 achter), John Karijodinomo en in de halve finale Kevin Doets. De ander finalist Nick Kuipers moet ook aan de bak, Johan de Gooyer, Guido den Hartog, Iwan Poot en in de halve finale Benjamin Frankel, was hij de baas. Nick en Dave lieten ons genieten van een spannende finale, bij 3-2 voor Dave krijgt Dave wedstrijdpijlen maar als je niet profiteert krijg je deksel op je kop en het wordt 3-3. Een ontketende Nick dendert door en wint overtuigend de laatste leg. Complimenten heren voor de spannende partij. In de finale verliezersronde heeft George Nieuwenhuis al zijn kruit verschoten in de halve finale waardoor het lampje uit ging tegen Ferry Schepers, Ferry won makkelijk met 3-0

Damestoernooi

Gerie Schuil vind haar weg naar de finale door overwinningen op Dyna v Osenbruggen en Silvia van Maanen. De andere finalist is Marianne van Loenen, het viel al een tijdje op dat Mariannen het goed doet in het damestoernooi, een keurige overwinning op Tamara Versteeg en 3-1 op Nadia Sebaa en 2x 180 is een puike prestatie. De finale tegen Gerie wordt een 3-1 voor Gerie maar beide dames geweldig gegooid.

 

Uitslag week 11

 

 

 

Dames 15

 

Heren 54

1e

Gerie Schuil

1e

Nick Kuipers

2e

Marianne van Loenen

2e

Dave George

3e

Nadia Sebaa

3e

Benjamin Frankel

3e

Silvia van Maanen

3e

Kevin Doets

HF

102 Ans Doets

HF

140 Joey Cramm

VR

 

VR

Ferry Schepers

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Guido den Hartog

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

George Nieuwenhuis

Winnaar Staatslot

 

Jerry van Tetering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 5
Totaal: 150993
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB