Nieuws
24-02-2018
Week 11 voor Dave George en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail
opkomst gemiddeld 82.5 is weer hoger als vorig jaar

Week 11 Zomercup 2013

11e week voor Dave George en Tamara Versteeg

Wederom 63 heren en 14 dames en met een gemiddelde opkomst van 82.5 gaat het nog steeds beter als vorig jaar (74.8). De Zomercup is een toernooi waar ieder niveau aan kan meedoen, nu zijn er sommige deelnemers(sters) die bang zijn om te schrijven omdat ze het niet zo vaak doen, nu is ons toernooi met name geschikt om hier nu juist wel ervaring in op te doen, als je van te voren aangeeft dat je niet zo snel bent en of je af en toe geholpen kan worden zal niemand dat erg vinden en je gewoon helpen.

Herentoernooi

Net terug van een succesvol EK vanuit Hongarije liet Kevin Doets in zijn eerste wedstrijd zien wat hij kan, een 2-0 winst met maar liefst 3x180, in de tweede ronde slaat de vermoeidheid waarschijnlijk toe en verliest Kevin van Diltri Somai.  In de kwartfinales zien we Iwan Poot met 3-0 winnen van Dave Monsees, Harold Hostmann is sterk en wint met 3-0 van Guido den Hartog,  de jarige John Burgers maakt het Leon Tamminga lastig, met een knappe 115 finish maakt John 2-2, in de laatste leg heeft John wedstrijdpijlen maar het is Leon die de winst pakt, Dave George en Remco Loof maken het spannend, beide heren houden hun legs en bij een 2-2 mag Dave beginnen en wint. De halve finales: Harold die eerder al liet zien dat hij in vorm is wint met 3-1 van Iwan, Dave en Leon gooien beide in de eerste leg 180, het is Dave die eerder checkt, ook de tweede leg is voor Dave, ondanks wedstrijdpijlen voor Dave weet Leon 2-1 te maken, Leon begint de 4e leg en krijgt kans om gelijk te maken maar doet het niet en Dave wacht nu eenmaal niet en wint met 3-1. Een spannende finale tussen Harold en Dave, tot 2-2 houden beide hun eigen leg, Harold begint de 5e leg en ondanks een 180 en legpijlen is het Dave die breekt en 3-2 maakt, Dave mag nu zelf beginnen en pakt ook de laatste leg. De verliezersronde gaat met 3-2 naar Tonny van Eck ten koste van Paulus Schuil.

Damestoernooi

Na een lange afwezigheid waren we blij dat Ans Doets weer aanwezig was, ze komt tot de kwart finale waarin zij ondanks een 180 score de winst moet laten aan Dyna Oosterbrug, Dyna komt uit Amsterdam en speelt daar in het selectieteam voor de Brabantcup, de halve finale van Dyna tegen Gracia Oosterbroek gaat met 3-0 naar Dyna, in de andere halve finale zien we een oppermachtige Tamara Versteeg die in 3 legs Nadia Sebaa verslaat. In de finale zien we een mooie finish van 92 van Tamara die 2-1 maakt, ook de volgende leg gaat naar Tamara die hiermee voor de 5e keer dit seizoen het toernooi op haar naam schrijft.

 

Uitslag week 11

 

 

 

Dames 14

 

Heren 63

1e

Tamara Versteeg

1e

Dave George

2e

Dyna Oosterbrug

2e

Harold Hostman

3e

Nadia Sebaa

3e

Leon Tamminga

3e

Gracia Oosterbroek

3e

Iwan Ppot

HF

92 Tamara Versteeg

HF

149 Dennis van Zanden

VR

 

VR

Tonny van Eck

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Jamy Fambach

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Elly Elissen

Winnaar Staatslot

 

Stacy Le Mierre

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 6
Totaal: 150994
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB