Nieuws
24-02-2018
Week 10 Voor Benjamin Frankel en Patricia Bosma PDF Afdrukken E-mail

Twee nieuwe winnaars en een diskwalificatie

Week 10 Zomercup 2013

10e week voor Benjamin Frankel en Patricia Bosma

Het toernooi verliep vlotjes, we waren al voor 22.00 uur klaar met de poules zodat we in alle sheets al in de 2e ronde naar best of 5 konden gaan. Toch weer een darter die meende om zonder schrijven weg te lopen na een verloren partij. Nadat de darter al eerder is gewaarschuwd vanwege het niet schrijven na een verloren partij was het gisteravond weer raak en kunnen wij niet anders doen dan te diskwalificeren. De opgebouwde spaarpot vervalt aan het toernooi. Het is jammer dat dit zo moet maar onsportiviteit past nu eenmaal niet in ons toernooi.

Herentoernooi

Joey Cramm komt in de halve finale na overwinningen op Eef Schellevis, Leon Tamminga (knap) en Dennis van Maanen, Tegen Johan de Gooyer moest hij echter zijn meerdere erkennen maar toch knap voor iemand die niet in een team gooit en eigenlijk niet traint. In de andere halve finale tussen Danny Cordes en Benjamin Frankel is het 2-1 voor Danny, hij krijgt een wedstrijdpijl maar verzuimt en Benjamin komt langszij, ook in de laatste leg krijgt Danny 3 wedstrijdpijlen, het is echter Benjamin die met zijn 2e pijl wint en een finaleplaats afdwingt. In de finale gaat Benjamin door met zijn goede spel en komt 2-0 voor, Johan zet aan en komt langszij, 2-2. Beide heren gooien goed en de hoge scores zijn niet van de lucht, Benjamin breekt Johan en mag zelf beginnen bij een 3-2 stand, met een knappe 56 finish van Benjamin zet hij voor het eerst dit jaar de toernooiwinst op zijn naam. In de finale van de verliezersronde staan George Nieuwenhuis en Jerry van Tetering, Jerry wint eenvoudig met 3-0

Damestoernooi

In de halve finale wint Tamara Versteeg van Linda Schuil met 3-1, de andere halve finale gaat tussen Stacy Lemiere en Patricia Bosma, in een spannende partij wint Patricia met 3-2 De finale tussen Tamara en Patricia is spannend, het is 2-2 en in de laatste leg komt Tamara het eerst op een dubbel, je moet dan wel weten uit te gooien en Tamara heeft maar liefst 9 wedstrijdpijlen gehad, Patricia had wat moeite om op een dubbel te komen maar eenmaal op een dubbel gooide zij met de 2e pijl raak en wint voor het eerst dit jaar.

 

Uitslag week 10

 

 

 

Dames 14

 

Heren 63

1e

Patricia Bosma

1e

Benjamin Frankel

2e

Tamara Versteeg

2e

Johan de Gooyer

3e

Linda Schuil

3e

Joey Cramm

3e

Stacy Lemiere

3e

Danny Cordes (gediskwalificeert)

HF

100 Vera Speth

HF

144 Davey Monsees

VR

 

VR

Jerry van Tetering

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Mark Henzen

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Joel Leijen

Winnaar Staatslot

 

Eric Twigt

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 6
Totaal: 150994
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB