Nieuws
23-04-2018
Week 8 voor Guido den Hartog en Sylvia van Maanen PDF Afdrukken E-mail
170 Finish voor Johan de Gooyer en een stukje over darters die niet tegen hun verlies kunnen.

Week 8 Zomercup 2013

8e week voor Guido den Hartog en Sylvia van Maanen

Door ziekte van Ton waren alleen Albert en John aan de wedstrijdtafel, omdat er enkele aardige deelnemers waren die het schrijven van ons overnamen kon de organisatie gewoon doorgaan, hiervoor onze dank.

Graag wil ik het even hebben over het gedrag van darters nadat ze verloren hebben, we hebben het allemaal wel eens gezien hoe sommige darters als randdebielen reageren omdat ze hebben verloren, pijlen weg smijten, barkrukken omgooien en weglopen zonder de volgende wedstrijd te schrijven. Gisteren wordt een schrijver zelfs verwond omdat op het bord naast hem iemand als een idioot zijn pijlen uit het bord haalt. Dit soort gedrag wordt niet getolereerd. We hebben als regel als je niet schrijft wordt je gewaarschuwd en als het nog een keer gebeurd wordt je gediskwalificeerd en heb je geen recht meer op je opgebouwde spaarpot. Liever hebben wij nog dat deelnemers die zich herkennen in dit profiel gewoon weg blijven! Wij laten dit toernooi niet verzieken door deze randdebielen.

Herentoernooi

Door de afwezigheid van de koploper Kevin Doets konden de achtervolgers goede zaken voor de ranking. In de kwartfinales zien we John Karijodinomo, hij heeft het moeilijk tegen Richard Koopman, bij een 2-2 hebben beide wedstrijdpijlen, het is John die er met de winst vandoor gaat. Nick Kuipers wint met 3-0 van Fred Frescobaldi, Harold Hostman verslaat eerder Coen Phillipson, in de kwarfinale is Guido den Hartog met 3-1 te sterk, Johan de Gooyer is voor de 2e week pas aanwezig dus staat laag in de ranking, in de kwartfinale zet hij Dennis van der Horn opzij met een geweldige 170 finish en 3-0. In een spannende halve finale tussen Guido en Johan wordt het 3-2 voor Guido, de andere halve finale tussen John en Nick wordt met 3-1 door John gewonnen. In de finale zien we John Kariojodinomo tegen Guido den Hartog, alleen de eerste leg zagen we vuurwerk van Guido, met een mooie 118 finish breekt hij John, de rest van de wedstrijd is gewoon slecht weinig hoge scores, het is Guido die uiteindelijk met 3-2 wint en de leiding overneemt in de ranking.  In de verliezersrondefinale wint Peter Breijer met 3-2 van Arno van de Meer.

Damestoernooi

De koplopers in de damesranking, Tamara Versteeg en Gerie Schuil worden in de halve finale uitgeschakeld door Patricia Bosma en Sylvia van Maanen. Patricia staat voor de eerste keer in de finale en voor Sylvia is het 2 keer in 3 weken dat zij in de finale staat, Sylvia is in deze wedstrijd sterker en wint dan ook met 3-0. Vermeldenswaardig is de prestatie van Vera Speth in de poules, ze wint alle wedstrijden en finisht tegen Tamara 118.

 

 Uitslag week 8

 

 

 

Dames 13

 

Heren 70

1e

Sylvia van Maanen

1e

Guido den Hartog

2e

Patricia Bosma

2e

John Kariojodinomo

3e

Tamara Versteeg

3e

Nick Kuipers

3e

Johan de Gooyer

3e

Gerie Schuil

HF

118 Vera Speth

HF

170 Johan de Gooyer

VR

 

VR

Peter Breijer

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Fenna Grifioen

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Richard Koopman

Winnaar Staatslot

 

Marcel Kersemakers

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB