Nieuws
23-04-2018
week 7 voor Danny Cordes en Gerie Schuil PDF Afdrukken E-mail
Joepie John Fritschy wint de verliezersronde

Week 7 Zomercup 2013

7e week voor Danny Cordes en Gerie Schuil

De uitslagen en verslagen van woensdag proberen wij altijd op de dag na het toernooi te verwerken en bekend te maken. Voor een goede weergave van het toernooi volg ik normaal de wedstrijden vanaf de halve finales om zo een zo gedetailleerd verslag te kunnen maken, maar… gisteren stond ik zelf in de finale van de verliezersronde en daarom een wat minder gedetailleerd verslag.

Herentoernooi

De winnaar van vandaag Danny Cordes staat al een tijdje goed te gooien, hij heeft de meeste 180 ers, in de halve finale verslaat hij Nico van Dijk met 3-0, Danny neemt het in de finale op tegen Joey Cramm, ook Joey raakt ze lekker hij verslaat Guido den Hartog, John Wijngaard, Albert Hinkema, Remco Loof en in de halve finale Leon Tamminga met 3-1. In de finale is Danny echter te sterk voor Joey. In de verliezersronde finale is John Fritschy met 3-1 te sterk voor Rakesh Gobind.

Damestoernooi

Met 11 dames een iets mindere opkomst als de laatste weken. Koploper Tamara Versteeg verliest in de 2e ronde van Patricia Bosma, in de halve finale is Nadia Sebaa sterker, de winnares van vorige week, Vera Speth verliest in de andere halve finale van Gerie Schuil, Gerie gooit in deze wedstrijd de HF van 100, De finale tussen Nadia en Gerie gaat met 3-1 naar Gerie

 

Uitslag week 7

 

 

 

Dames 11

 

Heren 71

1e

Gerie Schuil

1e

Danny Cordes

2e

Nadia Sebaa

2e

Joey Cramm

3e

Patricia Bosma

3e

Leon Taminga

3e

Vera Speth

3e

Nico van Dijk

HF

100 Gerie Schuil

HF

120 Leon Tamminga en

Peter Breijer

VR

 

VR

John Fritschy

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Nadia Sebaa

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Albert Hinkema

Winnaar Staatslot

 

Fred Frescobaldi

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB