Nieuws
23-04-2018
Week 6 voor Leon Tamminga en Vera Speth PDF Afdrukken E-mail
2 x 30 Km fietsen om aan de Zomercup mee te doen. RESPECT

Week 6 Zomercup 2013

6e week voor Leon Tamminga en Vera Speth

Eindelijk mooi weer tijdens de Zomercup, we hebben er nog nooit zo lang op gewacht voordat de korte broek aan kon. Ondanks de afwezigheid van 2 vaste dames toch weer 16 deelnemers bij de dames. Door de goede opkomst bij de dames is er wekelijks een volwaardig damestoernooi. RESPECT voor Dave George, Dave bezoekt de Zomercup regelmatig en komt uit Amsterdam centrum, op zich niets bijzonders want er komen steeds meer darters vanuit Mokum maar wat knap is dat hij gewoon op de FIETS komt!

Herentoernooi

Met 71 deelnemers weer een goede opkomst. Een spannende halve finale tussen de fietsende Dave George en de in uitstekende vorm verkerende Leon Tamminga, tot 2-2 behouden beide hun leg, de laatste leg mag Dave beginnen maar het Leon die knap de overwinning pakt. De andere halve finale gaat tussen Kevin Doets en Dennis van Zande, Kevin, die door de NDB wordt uitgezonden naar de Europe Cup mag beginnen maar verliest zijn 1e leg, vanaf dit moment wordt Kevin beter en pakt de winst met 3-1. In de finale is Leon echter te sterk voor Kevin, 4-1. In de verliezersronde wint Dennis vd Horn van Eric Twigt met 3-0.

Damestoernooi

De vorige week goed presterende Sandy Gerbus komt in de eerste ronde tegen Vera Speth, het is nu Vera die sterker is en Vera verslaat vervolgens Mariska Jansen, tegen Miranda Nolkamper komt Vera 2-0 achter maar weet toch te winnen met 3-2, aan de andere kant van de sheet is er een verrassing, Patricia Bosma schakelt Tamara Versteeg uit, in de halve finale tegen Sylvia van Maanen gaat Patricia echter onderuit met 3-0. De finale tussen Vera en Sylvia wordt gedicteerd door Vera, na 1-1 is een sterk spelende Vera de baas en wint met 3-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitslag week 6

 

 

 

Dames 16

 

Heren 71

1e

Vera Speth

1e

Leon Tamminga

2e

Sylvia van Maanen

2e

Kevin Doets

3e

Patricia Bosma

3e

Dennis van Zande

3e

Miranda Nolkamper

3e

Dave George

HF

90 Mercedes Pieters

HF

120 Leon Tamminga en John Wijngaard

VR

 

VR

Dennis vd Horn

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Sylvia van Maanen

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Eric Twigt

Winnaar Staatslot

 

Remco Henzen

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB