Nieuws
23-04-2018
Week 5 voor Tamara Versteeg en Leon Tamminga PDF Afdrukken E-mail
Linda loopt vuilnisbak omver. Hilarisch!

Week 5 Zomercup 2013

5e week voor Leon Tamminga en Tamara Versteeg

Deze week weer 90 deelnemers en iedere week toch ook weer nieuwe gezichten en daar zijn wij blij mee. De deelnemers komen overal vandaan. Abcoude en Amsterdam zijn ruim vertegenwoordigt op ons toernooi en wat denk je, ze kunnen nog darten ook.

Herentoernooi

Pascal van der Hoorn verslaat Tonny van Eck en Nick Wanders, in de kwartfinale is Leon Tamminga echter te sterk maar een prima prestatie van Pascal, Harold Hostman is te sterk voor Diltri Somai. Jeroen vd Veer had weer een goede dag maar in de kwartfinale is Danny Cordes de betere, Ik heb je weer genoemd Jeroen, je marktwaarde stijgt met de week. Een hele spannende wedstrijd tussen Nick Kuipers en Joey Cramm, bij een 2-2 gooit Nick 106 uit en plaatst zich voor de halve finale. Nick tegen Danny in de halve finale is een spannende wedstrijd tussen de talenten van Almere, het is uiteindelijk Nick die met 3-2 de overwinning pakt. Ook de andere halve finale tussen Leon en Harold is spannend, Harold komt met 2-1 voor maar mede door een 180 en een geweldige 116 finish is het Leon die zich plaatst voor de finale. Nick tegen Leon in de finale, Nick begint maar Leon is niet te houden en gooit geweldig, met een 14 darter wordt Nick gebroken, ook de 2e leg gaat naar Leon, Nick wint vervolgens maar dat was ook de enige leg die hij finisht, Leon gooit echt goed en pakt 3-1 en 4-1 en hij mag zich voor de eerste keer dit seizoen winnaar noemen.

Damestoernooi

Met 13 deelnemers toch weer een goede opkomst, Ook bij de dames weer een nieuw gezicht. Sandy Gerbes uit Amsterdam welkom en met de eerste keer een 88 finish en een 180 score en tot de halve finale komen is gewoon goed. De finale gaat tussen Linda Schuil en Tamara Versteeg, beide dames zijn in vorm. Linda finshte in de halve finale tegen Nadia nog een geweldige 156. Tamara wint gewoon met 3-0 maar we moesten wel even lachen, Linda is erg gefocust en tijdens het teruglopen was zij in gedachte en loopt  zonder dat zij er erg in had de prullenbak omver.

Uitslag week 5

 

Dames 13

 

Heren 77

1e

Tamara Versteeg

1e

Leon Tamminga

2e

Linda Schuil

2e

Nick Kuipers

3e

Sandy Gerbes

3e

Danny Cordes

3e

Nadia Sebaa

3e

Harold Hostmann

HF

156 Linda Schuil

HF

154 Barry van Eijk

VR

 

VR

Brian Roets

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Ron Dominicus

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Ferry Schepers

Winnaar Staatslot

 

Rob Schaapherder

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB