Nieuws
23-04-2018
Week 4 Voor Nick Kuipers en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail

Nick 2 uit 2, een sterk spelende Nick Kuipers die voor de 2e week aanwezig was wint allebei de keren.

 

4e week voor Nick Kuipers en Tamara Versteeg

Met totaal 90 deelnemers een lekker drukke avond. Helaas konden we pas in de 3e rond bo/5 spelen, natuurlijk willen wij ook dat er zo snel mogelijk bo/5 gespeeld kan worden maar als wij zien dat de wachttijd voor sommige spelers te lang wordt zijn wij genoodzaakt om ook de 2e ronde bo/3 te spelen.

Dan nog even iets…. SCHRIJVEN…… Normaal geen probleem maar er zijn soms deelnemers die na een verloren partij weglopen en excuses zoeken voor hun gedrag. Laat ik nog een keer duidelijk zijn, als je na een verloren partij niet schrijft krijg je hiervoor een waarschuwing, een volgende keer dat dit weer gebeurd wordt je onherroepelijk gediskwalificeerd en vervallen al je rechten op je opgebouwde spaarpot. Er is geen enkel excuus om niet te schrijven. Het gedrag van zo iemand is irritant en past niet in ons toernooi!  

Herentoernooi

Deze week een extra grote prijs voor de 1e bull finish, al vrij snel was het Coen Phillipson die deze prijs voor zich wist op te eisen. Jeroen van de Veer had een goede dag, hij kwam tot de kwartfinale, tegen Kevin Doets kwam hij echter te kort en verloor met 3-0, in de halve finale bindt Kevin Harold Hostman aan zijn zegekar (3-1). In de andere halve finale staat Dave George weer tegen Nick Kuipers, Nick is gedreven en staat op dit moment sterk te gooien. Mede door 2x180 is het Nick die zich met 3-0 plaatst voor de finale. Kevin breekt Nick, vervolgens breekt Nick Kevin weer, in de 3e leg een mooie finish van 92 van Nick, een moeizame 4e leg die Nick uiteindelijk pakt en met 3-1 achterstand van Kevin moet er toch echt een tandje bijgezet worden, het lukt Kevin om Nick te breken en komt terug tot 3-2. Kevin begint maar het is Nick die weer breekt en uiteindelijk wint met 4-2.

Damestoernooi

Ook bij de dames weer een goede opkomst, Sonja Roets, een oude bekende van ons kwam weer kijken en pakt gelijk de 1e bullfinish en verdient een grote prijs. Wie dacht dat Tamara Versteeg het rustig aan ging doen heeft het mis, van de 4 weken heeft zij 3x in de finale gestaan en wint er 2, gisteravond stond zij tegen Linda Schuil die ook 3x in de finale heeft gestaan, ook deze keer was het Tamara die weer de sterkste was (3-1). Tamar verstevigt haar koppositie maar het is Linda die in de geld ranking bovenaan staat, zij gooide gisteren haar 2e 180 en had al 3 100+ finishes staan.

                                                      Uitslag week 4          

 

Dames 14

 

Heren 76

1e

Tamara Versteeg

1e

Nick Kuipers

2e

Linda Schuil

2e

Kevin Doets

3e

Mercedes Pieters

3e

Dave George

3e

Marianne van Loenen

3e

Dave George

HF

89 Gracia Oosterbroek

HF

120 Kevin Doets en

Paul vd Berg

VR

 

VR

Eric Twigt

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Dave Koekkoek

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Diltri Somai

Winnaar Staatslot

 

Jurriaan Gosselink

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB