Nieuws
22-01-2018
Week 3 winnen Nick Kuipers en Gerie Schuil PDF Afdrukken E-mail
Hoge opkomst en onvoorstelbaar veel hoge finishes

Week 3 Zomercup 2013

3e week voor Nick Kuipers en Gerie Schuil

De meeste competities lopen ten einde, hierdoor krijgen we meer deelnemers en waar wij blij om zijn weer nieuwe gezichten. Alle niveaus komen bij elkaar en iedere keer weer zien wij dat alles in goede harmonie bij elkaar komt. Opvallend was het vele aantal finishes boven de 100, maar liefst 19 keer met als hoogste Coen Phillipson met 137 en Linda Schuil die een 107 en een 110 finisht.

Herentoernooi

Met een opkomst van 77 heren zie je nog wel eens verassingen, in de 2e ronde speelt Coen Phillipson tegen George Nieuwenhuis, nu kan George natuurlijk ook wel een leuk pijltje gooien maar Coen is de favoriet. Coen neemt het iets te luchtig op en George wint met 3-1. De volgende ronde verliest George van Dave George. In de kwart finale neemt Dave George het op tegen Kevin Doets, Dave gooit zeer goed en stuurt Kevin met 3-0 terug. Nick kuipers, die de eerste twee weken niet aanwezig kon zijn wint met 3-0 van Leon Tamminga. Guido den Hartog wint met 3-0 van John Karijodinomo. Diltri Somai en Remco Loof maken het spannender, Diltri wint met 3-2. In de halve finale zien we Guido met 3-0 van Diltri winnen en Nick met 3-1 van Dave George. De finale gaat tussen Nick en Guido, Nick maakt al snel 1-0, Guido komt terug met een knappe 70 finish tot 1-1 de derde leg gooien beide hoge scores maar is het finishen lastig, beide hebben kansen, het is echter Nick die de gelukkigste is en checkt, Guido wint de volgende leg en Nick wint leg 5, bij een 3-2 stand voor Nick lijkt het alsof Guido gebroken is en hij kan geen partij geven in leg 6, Nick wint met 4-2 en de hoppatee kreet was duidelijk te horen.

Damestoernooi

Mariska Janssen had een goed dag, zij verslaat Marianne van Loenen en Stacy van Stee, in de halve finale is Gerie Schuil sterker en zij verliest met 3-0.. In de andere halve finale staat Linda Schuil tegen Patricia Bosma, Je ziet dat Linda weer plezier heeft in het darten en dat heeft effect op haar prestaties. Linda wint dan ook met 3-0 en een familie finale is een feit. In een spannende partij is het Gerie die met 3-2 wint van mama.

Dan nog even een verzoek om als het mogelijk is zo veel mogelijk gepast te betalen.

Uitslag week 3

 

Dames 11

 

Heren 77

1e

Gerie Schuil

1e

Nick Kuipers

2e

Linda Schuil

2e

Guido den Hartog

3e

Patricia Bosma

3e

Dave George

3e

Mariska Janssen

3e

Diltri Somai

HF

Linda Schuil 110

HF

Coen Phillipson 137

VR

 

VR

Aart Meester

Winnaar Bon Doets Service Punt

 

Johan Vermeent

Winnaar Bon Simply Beautifull

 

Andy Badal

Winnaar Staatslot

 

Dimitri Kypis

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 28
Vandaag: 17
Totaal: 149321
Hoogste aantal op 1 dag: 5483
spacer.png, 0 kB