Nieuws
23-04-2018
Week 2 voor Guido den Hartog en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail
Met 71 deelnemers minder als vorig jaar in vergelijkbare week

Week 2 Zomercup 2013

2e week voor Guido den Hartog en Tamara Versteeg

Vooraf waren de verwachtingen hoog gespannen, vorig jaar maar liefst 105 deelnemers op de woensdag voor Hemelvaartsdag, de teller bleef nu steken op 71 deelnemers maar zoals een bekende Nederlander altijd zegt “Ieder nadeel heeft zijn voordeel”, het voordeel was dat we nu direct na de poules in alle categorieën beste van 5 konden spelen. Met nog 16 weken te gaan kan iedereen nog meedoen en strijden voor een finaleplaats en/of mooie ranking plaats.

Herentoernooi

Op sheet 1 komt Kevin Doets in de kwartfinale tegen Peter Breijer, met een 3-1 plaatst Kevin zich voor de halve finale. Guido den Hartog treed aan tegen Albert Hinkema, Albert had eerder al een 2-0 achterstand bij John Karijodinomo weggepoetst maar tegen Guido had Albert geen mazzel, bij een 2-2 stand hebben beide pijlen voor de wedstrijd maar het is Guido die wint en zich plaatst voor de HF. Op sheet 2 Speelt Danny Cordes tegen Barry Zander, met 2x 180 wint Danny overtuigend met 3-0. Coen Phillipson speelt tegen Nick Wanders, Coen wint met 3-1 en treed in de HF aan tegen Danny Cordes, ondanks een 180 score van Coen is het Danny die met een 3-0 naar de finale gaat. Kevin en Guido maken het spannender, Kevin komt met 2-0 voor, Guido komt terug tot 2-2, in de laatste leg hebben beide spelers weer kans op de wedstrijd maar het is Guido die de laatste dubbel gooit en zich plaatst voor de finale. Inde finale gaat het tot 2-2 gelijk op in leg 5 breekt Guido en komt tot 3-2, hij kan nu op zijn eigen leg de winst pakken en doet dat overtuigend.

In de verliezersronde valt Rob Schaapherder op met zijn goede spel. In de kwart finale gooit hij tegen Remco Henzen, Remco gooit 2x 180 maar bij een stand van 2-2 krijgt Rob het op zijn heupen en met een schitterende 15 darter plaatst hij zich voor de halve finale, hier treft hij Willem Pronk die met 3-1 de winst pakt. In de finale tegen Wayne gaat het goed voor Willem, het wordt maar liefst 4-0

Damestoernooi

 Met 15 deelneemsters komen alle dames op de winnaarssheet na de poules, halve finale, Marianne van Loenen tegen Linda Schuil wordt een 3-1 voor Linda. Tamara Versteeg wint 3-2 van Gerie Schuil. In de finale is het 1-1 waarna Tamara de 2-1 en 3-1 maakt en de winst in week 2 voor zich op eist.

Uitslag week 2

Dames 15                                          Heren  56

1e Tamara Versteeg                          Guido den Hartog

2e Linda Schuil                                   Danny Cordes

3e Gerie Schuil                                   Kevin Doets

3e Marianne van Loenen                 Coen Phillipson

HF 114 Linda Schuil                          141 Kevin Doets

VR ---------------------                           Willem Pronk

Winnaar Staatslot                             Ruben Schiedon

Winnaar bon Doets Service Punt:  Hans Stoekenbroek

Winnaar bon Simply Beautifull       Linda Schuil

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB