Nieuws
23-04-2018
Zomercup 2013 gaat op 1 mei van start PDF Afdrukken E-mail

De afspraken voor de Zomercup editie 2013 zijn afgerond en we gaan op woensdag 1 mei starten.

Alles zal precies gaan zoals vorig jaar en we zijn dan ook verheugd dat de hoofdsponsor, Cafe het Wapen van Almere weer zijn volledige medewerking verleent. Hierdoor is een prijzenpot (vorig jaar ruim 6000.-) weer haalbaar. Buiten onze vaste sponsor Crear Webhosting zijn er nog twee sponsoren bijgekomen t.w. Simply Beautifull en Doets Service Punt. Iedere week stellen zij een waardebon van 10,- beschikbaar die onder de deelnemers verloot zal worden. Hieronder nog even de regels voor dit jaar:

  • Start woensdag 1 mei, aanvang 20.00 uur, zorg dat je op tijd bent omdat we met de computer loten en meestal direct met de wedstrijden beginnen.
  • De dames spelen apart met een eigen ranking. Spoor elkaar aan om mee te spelen zodat ook het damestoernooi op een hoge opkomst kan rekenen. LET OP: Bij minder als 6 dames spelen de dames met de heren mee.
  • We spelen dit jaar 18 weken. Om je te plaatsen voor de finaledag moet je 10x aanwezig zijn geweest. De ranking bestaat uit de 12 beste resultaten.
  • Deelname is 3.00 per avond en iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen.
  • In dit toernooi krijg je een spaarpot die tijdens het toernooi gevuld wordt met geld. Allen de personen die zich geplaatst hebben voor de finaledag krijgen hun spaarpot uitgekeerd, kom je niet aan de 10 x kan je dus niet meedoen met de finaledag en komt het geld uit jouw spaarpot ten goede aan de finaledag.
  • Hoe verder je in het toernooi komt hoe meer je in je spaarpot krijgt maar je krijgt ook geld voor iedere 180 score 1.00 en voor iedere finish boven de 100 0.02 per punt. Ook de hoogste finish van de avond, zowel bij de heren als de dames krijgen geld, al met al kan het behoorlijk oplopen.
  • Iedere week zal er een staatslot worden verloot onder alle deelnemers.
  • De laatste woensdag zal zijn op 28 augustus.
  • De finale zal zijn op zondag 1 september aanvang 12.00 uur

De organisatie is dit jaar weer met de vertrouwde gezichten Albert Hinkema, Ton Duker en John Fritschy, wij staan weer te popelen om jullie weer een geweldige dartzomer te bezorgen.

Mochten er nog mensen of bedrijven zijn die op enige manier willen en kunnen sponsoren meld je dan bij John 06-11320778

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB