Nieuws
23-04-2018
Week 17 voor Coen (de Kale) Phillipson en Petra Kaales PDF Afdrukken E-mail

Coen mist op een haar na een 9 darter

Tamara Versteeg Kampioen Zomercup 2012

Arno van de Meer finisht 170

 

Coen Phillipson en Petra Kaales winnaars week 17

De een na laatste week van de Zomercup, veel mensen nog met vakantie waardoor er slechts 63 deelnemers waren. Doordat er volgende week een aantal toppers niet aanwezig zijn waren een aantal darters gebrand om nog iets aan hun stand, 180 ers en finishes te doen, voor iedere 180 en hoge finish krijg je immers meer geld in je spaarpot.

Avondje Coen met (bijna) 9 darter

Coen (de Kale) begon de zomercup met behoorlijk wat 180 ers, hij had zijn zinnen gezet op het record wat op 50 x 180 stond op naam van Patrick Morelissen. Voor aanvang stond Coen op 41 en met de wetenschap dat hij er volgende week niet is moest er heel wat gebeuren. Bij deze kan ik melden dat hij maar liefst 10 x 180 heeft gegooid en totaal nu op 51 x 180 staat en het record heeft overgenomen. En..... in de wedstrijd tegen D lltri Somai begint hij met 2 x 180, vervolgens T20, T19 en hij mist net de D12 voor een 9 darter. In de kwartfinale wordt Mark Lieftink verslagen en de halve finale tegen een sterk spelende Dimitri Kypis  (1 matchdart) wordt ook gewonnen. Op de ander sheet staat Nick Kuipers tegen Ron Meulenkamp, Ron die volgende week ook niet aanwezig is wou ook nog wat laten zien en wint met 3-0, In de halve finale komt hij Johan de Gooyer tegen en ook deze wedstrijd wordt met 3-0 gewonnen door Ron, Johan had wel weer een sterke dag door Kevin Doets, John Karijodinomo en Harold Horstman te verslaan. De finale tussen Coen en Ron is weer een genot om naar te kijken, hoge scores, 180 ers en HF Ron van 104 en 111, bij een 3-3 is het Ron die mag beginnen voor de wedstrijd maar is het Coen die zijn succesvolle avond bekroont met de overwinning.

170 Finish

Voor de 2e keer is er deze Zomer cup 170 gefinisht, nadat Ron Meulenkamp dit heeft gedaan was het nu de beurt aan Arno van de Meer die dit kunstje ook kent.

Verliezersronde

Ton van Loenen die eerder op de avond de schrijver ( Bram van Eijk) tot wanhoop heeft gedreven door maar liefst na 45 minuten met 3-2 te winnen van Rob Griffioen, komt in de finale tegen Willem Pronk, de koek is op bij Ton en Willem wint overtuigend met 3-0.

Damestoernooi: Tamara Versteeg Kampioen 2012 bij de dames

Er waren slechts 5 dames. Bij dit aantal kan je geen gewoon toernooi spelen, dus na overleg met de dames zouden ze in poule 2 keer tegen elkaar gooien b/o 3, de twee dames met de meeste punten spelen dan de finale. Vooraf was bekend dat Tamara op deze avond kampioen kon worden maar... zij speelde niet zoals zij normaal doet en wordt 3e, de finale gaat tussen Gerie Schuil en Petra Kaales welke door Petra wordt gewonnen, door dit resultaat kan Tamara niet meer worden ingehaald en wint zij voor de 4e keer de Zomercup bij de dames.

FINALEDAG ZONDAG 9 SEPTEMBER 12.00 UUR

Ben je geplaatst voor de finaledag maar kan je niet aanwezig zijn geef dit dan door aan de wedstrijdtafel.

Uitslag week  16

Heren 58                                            Dames 5                             

1e Coen Phillipson                          Petra Kaales

2e Ron Meulenkamp                       Gerie Schuil

3e Johan de Gooyer                       Gracia Oosterbroek

3e Dimitri Kypis                             Tamara Versteeg

HF Arno van de Meer 170             Fenna Griffioen 107

VR Willem Pronk

Winnaar Staatslot: Mark Lieftink

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB