Nieuws
24-02-2018
Week 13 Voor Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail
9 darter van van Gerwen motivatie voor Ron Meulenkamp, hij finisht 170  

Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg Winnaars week 13

Eindelijk een mooie zomerse dag tijdens de Zomercup en 65 deelnemers in de eerste vakantieweek. Week 13 is een bijzondere week omdat de darters die al 12 resultaten hebben hun slechte resultaten kunnen verbeteren, deelnemers die nog geen 12 resultaten hebben kunnen nu sneller stijgen.

Bij de dames moet Gerie Schuil het in de halve opnemen tegen Petra Kaales, Petra laat zien dat ze weer op de weg naar de damestop is en verslaat Gerie. De andere halve finale gaat tussen Vera Speth en Tamara Versteeg. Tamara wint waardoor de finale gaat tussen Tamara en Petra, Tamara gooit geweldig en met een 180 score en een finish van 100 wordt Petra met 3-0 verslagen.

De halve finales bij de heren zijn een genot om naar te kijken. Nick Kuipers gooit geweldig en wint van John Karijodinomo met 3-0. In de andere halve finale neemt Ron meulenkamp het op tegen Patrick Morelissen, Patrick gooit 2x 180 en Ron gooit 1x 180 en bij een 2-1 stand voor Ron finisht hij netjes 101. Eerder op de avond had Ron al een 170 gefinisht. De finale tussen Ron en Nick begint rustig, beide spelers hebben geen hoge scores, Met een "Hopatee" finisht Nick en breekt Ron. De Hopatee van Nick is waarschijnlijk een inspiratiebron voor Ron geweest om er een schepje bovenop te gooien en met een 15 darter maakt hij 1-1, leg 3 gaat nog beter en met een 13 darter wordt het 2-1 voor Ron. Nick is nu een beetje onder de indruk en er was vanaf dit moment geen reden meer voor "Hopatee". Ron Stoomt lekker door en met een 15 en een 18 darter maakt hij het af, 4-1 voor Ron die door deze overwinning de koppositie overneemt en met nog een heel resultaat tegoed zet Ron een goede stap richting eindoverwinning.

Mark Lieftink komt in de verliezersronde door 2x met 2-0 te verlezen van Bas Kuhlman en Kevin Dijkstra. Mark komt wel in de finale van de verliezersronde  en treed aan tegen Jerry van Tetering. Met een 4-1 winst weet Mark wel de verliezersronde op zijn naam te zetten.

Uitslag week  13

Heren 58                                            Dames 7                             

1e Ron Meulenka mp                    Tamara Versteeg

2e Nick Kuipers                                Petra Kaales

3e John Kariojodinomo                                Vera Speth

3e Patrick Morelissen                   Gerie Schuil

HF Ron Meulenkamp 170           Tamara Versteeg 100

VR Mark Lieftink

Winnaar Staatslot: Rob Griffioen

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 4
Totaal: 150992
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB