Nieuws
21-03-2018
Week 11 winnaars Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg PDF Afdrukken E-mail
Spanning in de damesranking  

Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg winnaars  week 11

77 Deelnemers, zo net voor de vakantie een goede opkomst. Gemiddeld zitten we nu 78.8 terwijl vorig jaar in dezelfde periode 72.5 het gemiddelde was.

 Bij de dames is het reuze spannend, Gerie Schuil en Tamara Versteeg wisselen steeds van plaats in de kop van de ranking. Gerie stond op de 1e plaats maar kwam in de 2e ronde niet langs Gracia Oosterbroek. Tamara plaats zich door een overwinning op Avalon, in de finale tegen  Gracia, Tamara gaat goed van start pakt met 3-1 de overwinning. In de ranking staan Gerie en Tamara nu gelijk op 163 punten, Gracia volgt met 157 en Petra Kaales  met 154 punten.

De winnaar van vorige week, Kevin Doets krijgt in de 3e ronde Nick Kuipers, een geweldige wedstrijd met hoge scores, Kevin gooit 2x 180 en Nick 1x 180 en een finish van 116 Nick wint en gaat verder met winnen van Martin Weijde en Remco Loof en plaatst zich voor de finale. Remco was ook goed bezig want hij had 3 finishes boven de 100 waarvan de hoogste van de avond 150 was. In de het andere gedeelte van de sheet was Guido den Hartog weer goed, Guido wint voor plaatsing halve finale van De Kale. In de halve finale is Ron Meulenkamp echter te sterk voor hem. In de finale tussen Ron en Nick zie je twee darters die super geconcentreerd zijn en beide willen winnen, Nick mag beginnen en krijgt gelijk een break, de tweede leg is Ron niet te houden en in 13 darts is 2-0 voor Ron. Je ziet het geloof bij Nick weg vloeien en Ron gaat gemakkelijk naar 3 en 4-0 en voor de 5e keer wint Ron en stijgt weer in de ranking.

In de verliezersronde finale  staan Willem Pronk (in de poule verloren van Mark Lieftink en John Karijodinomo) en Marcel Kersemakers (in de poule verloren van Jerry van Tetering en de jarige Jeroen van de Veer) Willem wint met 3-1.

Uitslag week  11

Heren 68                                            Dames 9                          

1e Ron Meulenkamp                         Tamara Versteeg

2e Nick Kuipers                                Gracia Oosterbroek

3e Remco Loof                                  Avalon

3e Guido den Hartog                        Petra Kaales

HF Remco Loof 150                         Tamara Versteeg 94

VR Willem Pronk

Winnaar Staatslot: Rob Gunzel

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB