Nieuws
21-03-2018
Ron Meulenkamp en Gracia Oosterbroek winnaars week 9 PDF Afdrukken E-mail
Toch weer meer dames  

Ron Meulenkamp en Gracia Oosterbroek  winnaars week  9

Vandaag op de achtergrond de halve finale tijdens het EK tussen Spanje en Portugal, tijdens de strafschoppen werd er even niet gedart want de meeste wouden dit wel even zien. Misschien vanwege het voetbal dat er ietsjes minder heren waren (58) maar de dames hebben gelukkig weer de weg gevonden naar de Zomercup (11).

Bij de dames ontmoet koploper Gerie Schuil, Tamara Versteeg al in de tweede ronde, deze keer is het Tamara die wint van Gerie en op haar inloopt in de ranking. Vera Speth doet goede zaken door Petra Kaales te verslaan, in de halve finale verliest zij echter van Gracia Oosterbroek. Jessica Jansen, jaja zij was weer aanwezig wint van Avalon en moet voor plaatsing finale afzeggen waardoor Tamara en Gracia de finale spelen. In een spannende partij is het Gracia die met 3-2 wint.

Bij de heren was 180 koning Coen Phillipson, alias "De Kale" weer op dreef in een schitterende kwartfinale tegen Ron Meulenkamp gooit hij zijn 27e en 28e 180 van het toernooi maar Ron is de laatste tijd ook weer in vorm en bij een 2-2 stand en 122 op het bord gooit Ron singel Bull, T19 en D20 en plaatst zich voor de halve finale, hier ontmoet hij John Kariodinomo, Ron wint deze wedstrijd met 3-0 en plaatst zich voor de finale. Op de andere sheet is Guido den Hartog op dreef, hij verslaat Dave Smith, Nick Wanders, Andy Badal en Leon Tamminga, in de halve finale treft Guido,  Mark Lieftink. Mark is net even een brug te ver voor Guido (3-0). In de finale tussen Mark en Ron gaat het wat minder met Mark, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat Ron in een geweldige vorm steekt, Mark mag beginnen en Ron breekt direct met een 13 darter, vervolgens een 18 darter, de derde leg verzuimt Mark toe te slaan en het wordt 3-0 voor Ron, ook de 4e leg is voor Ron en een knappe 4-0. In de stand staat Ron weliswaar op een 7e plaats met 12 punten achterstand maar hij heeft ten opzichte van zijn concurrenten 2 resultaten minder wat zich na de 12e week gaat rechttrekken. Virtueel is Ron koploper met 15,29 gevolgd door Mark met 14,25 en De Kale met 13,22.

De verliezersronde is een prooi voor Steven Rahman , hij wint in de finale van Xander ten Cate met 3-1

Uitslag week  9

Heren 58                                            Dames 11                          

1e Ron Meulenkamp                         Gracia Oosterbroek

2e Mark Lieftink                               Tamara Versteeg

3e John Kariodinomo                        Jessica Jansen

3e Guido den Hartog                        Vera Speth

HF Mark Lieftink 136                      Geen   

VR Steven Rahman       

Winnaar Staatslot: Mikel Hinte

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB