Nieuws
24-02-2018
Leon Tammimga en Gerie Schuil winnaars week 7 PDF Afdrukken E-mail
Dames laten het afweten!  

Leon Tamminga en Gerie Schuil Winnaars week 7

Deze week op dinsdag gespeeld ivm EK voetbalwedstrijd Nederland Duitsland. Vooraf vraag je af of dit effect heeft op de opkomst maar dat viel mee, tenminste... de heren waren massaal aanwezig, de dames lieten het echter afweten, er waren slechts 4 dames!

Voor de dames werd een aangepast format toegepast zodat een de avond ook voor hun goed verloopt. Aan het eind was er dan ook finale tussen Gerie Schuil en Tamara Versteeg. Gerie wint in een spannende wedstrijd met 3-2 en verstevigt haar koppositie in de ranking.

Bij de heren waren Mark Lieftink en Ron Meulenkamp niet aanwezig. Een kans voor de achtervolgers om goede zaken te doen voor de ranking. Dit lukte niet helemaal want Coen Phillipson lukt het niet om in de winnaarsronde te komen, hij wint wel de verliezersronde van Arno Kroon, hij krijgt dan maar 9 punten. Nick Kuipers verliest in de kwartfinale van Leon Tamminga, Nick krijgt 13 punten en neemt wel de koppositie over van Mark. Steven Rahman verliest in de kwart finale van nieuwkomer Erwin Renkema. In de halve finale is Leon Tamminga te sterk voor Erwin (3-0),  de andere halve finale ging tussen Barry Zander en Tim van de Poel, in deze wedstrijd was Barry oppermachtig en wint met 3-0. Waarschijnlijk had Barry al zijn kruit gebruikt want in de finale tegen Leon Tamminga had hij niets in te brengen en verliest met 4-1. Hoge finishes waren er volop, maar liefst 16 finishes boven de 100 met Steven Rahman die de hoogste pakt met 158

Uitslag week  7

Heren 69                                            Dames 4                             

1e Leon Tamminga                          Gerie Schuil

2e Barry Zander                              Tamara Versteeg

3e Erwin Renkema                          Gracia Oosterbroek

3e Tim v/d Poel                              Petra Kaales

HF Steven Rahman 158                  Gerie Schuil 96

VR Coen Phillipson       

Winnaar Staatslot: George Nieuwenhuis

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 55
Vandaag: 4
Totaal: 150992
Hoogste aantal op 1 dag: 5537
spacer.png, 0 kB