Nieuws
21-03-2018
Mark Lieftink en Gerie Schuil winnaars week 6 en pakken koppositie PDF Afdrukken E-mail
 

Mark Lieftink en Gerie Schuil winnaars en pakken koppositie

Als eerste een belangrijke mededeling;

Volgende week spelen wij op dinsdag 12-6 ipv woensdag.

Dit omdat iedereen natuurlijk de wedstrijd Nederland Duitsland wil volgen. Dit kan natuurlijk in het Wapen van Almere op groot scherm.

De opkomst bij de dames was 11, dit kan beter dus dames laat je niet kennen en kom gezellig darten. De verrassing van vorige week Dominique Lambregts begon weer goed en wordt 1e in de poule waar ook Gerie in zit, in de kwart finale verliest zij echter van Gracia Oosterbroek. Gracia en Gerie hadden een goede dag en kwamen in de finale die door Gerie met 3-2 wordt gewonnen.

Het herentoernooi is ongemeend spannend, Mark Lieftink, Ron Meulenkamp en Nick Kuipers hebben alle drie 2 keer gewonnen, hiertussen staat nog Coen Phillipson, die al 3 keer in de finale heeft gestaan en de hoogste spaarpot heeft en Steven Rahman die de afgelopen 2 weken in de finale stond. Steven en Mark stonden deze week ook weer in de finale en zoals gebruikelijk is de finale van de Zomercup altijd spannend. Steven mag beginnen maar komt al snel met 2-0 achter, de 3e leg herpakt Steven zich en finisht een nette 76 en komt terug naar 1-2,  de 4e leg mag Mark beginnen en doet dit met 131, S140, M123, S99, M96, S98, M83, S140, mark gaat voor 68 finish maar komt niet verder dan 20 punten, Steven chekt netjes 24. De stand is nu 2-2, Steven maakt 3-2 en Mark maakt weer gelijk 3-3, De laatste leg is Mark net even beter dan Steven en Mark wint de 6e week en pakt de koppositie in de ranking.

In de finale van de verliezersronde staat Arno Kroon tegen Barry Zander, ondanks een knappe finish van Barry van 130 wint Arno met 3-1

De HF is voor Jeroen van de Veer met 130, ook Robin Willemse en Barry gooide deze finish maar Jeroen was de eerste

Uitslag week  6

Heren 66                                            Dames 11                          

1e Mark Lieftink                               Gerie Schuil

2e Steven Rahman                          Gracia Oosterbroek

3e Xander ten Cate                         Linda Schuil

3e Tim v/d Poel                                               Ashley Hoeven

HF Jeroen v/d Veer 130              

VR Arno Kroon                

Winnaar Staatslot: Hilbert de Wit

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB