Nieuws
21-03-2018
Ron Meulenkamp en Dominique Lambregts Winnaars week 5 PDF Afdrukken E-mail
 

Ron Meulenkamp en Dominique Lambregts Winnaars week 5

Ik hoor het u zeggen, wie is die Dominique? Ze was nog niet eerder op de zomercup geweest, ze komt uit Amersfoort en is geen lid van een dartsbond. In de poule had zij Tamara al verslagen en in het knock-out wint ze in de finale van Gerie. Ze maakte een goede indruk en zou weleens een aanwinst kunnen zijn voor het dames darten.

Frank Houthuys, onze vriend uit Amsterdam wint voor de tweede week achter elkaar de verliezersronde, hij verslaat in de finale Andy Badal met een finish van 120.

In de winnaarsronde bij de heren zijn een paar schitterende wedstrijden te aanschouwen. Coen Phillipson gooide vandaag maar een keer 180, het was wel zijn 15e van het toernooi, verliest in de kwartfinale van Mark Lieftink. In de halve finale tegen Ron Meulenkamp komt Mark met 2-0 voor het is Ron die een tandje bijzet en 3 legs achter elkaar pakt en zichzelf de finaleplaats opeist. Op de andere sheet zien we een oude bekende van ons, Robin Willemse wint van Ramon Holdorp en Remco Loof, in de kwartfinale tegen Nick Kuipers verliest Robin met 3-0, Nick moet dan tegen Steven Rahman, Steven was goed op dreef en had een ronde eerder al 147 gefinisht wat deze avond de HF was, een hele mooie halve finale waarin Nick en Steven elkaar in evenwicht houden, bij een 2-2 stand kan Nick het uitmaken maar mist 56, Steven staat op 99 en gooit single19, D20-D20 en met deze schitterende finish verslaat hij Nick en komt voor het eerst tijdens de Zomercup in de finale. De finale tussen Steven en Ron was een eenzijdige Ron pakt in een rap tempo de eerste 3 legs in de 4e leg krijgt Steven nog wel pijlen voor de leg maar Ron chekt 60 en wint met 4-0.

Volgende week woensdag staan wij weer klaar voor jullie, ik hoop dat er dan een paar dames meer komen het mooiste is 16 dames. Kom op dames laat zien dat het damesdarten toekomst heeft en kom gezellig mee darten.

Uitslag week  5

Heren 73                                            Dames 10                          

1e Ron Meulenkamp                        Dominique Lambregts

2e Steven Rahman                          Gerie Schuil

3e Nick Kuipers                               Petra Kaales

3e Mark Lieftink                              Vera Speth

HF Steven Rahman 147               

VR Frank Houthuys                       

Winnaar Staatslot: Vera Speth

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB