Nieuws
21-03-2018
Verslag week 3 PDF Afdrukken E-mail
Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg 1e bij een megaopkomst  

Ron Meulenkamp en Tamara Versteeg 1e bij megaopkomst

De dag voor Hemelvaartsdag verwacht je altijd meer deelnemers omdat de meeste  mensen de volgende dag vrij zijn, maar liefst 105 deelnemers kwamen naar het Wapen van Almere waaronder maar liefst 20 dames. Voor de opkomst van de dames moeten we Linda Schuil bedanken, Linda is altijd wel bezig om het damesdarten een impuls te geven maar ze had deze keer ook gebruik gemaakt van de social media omde dames te stimuleren om ook eens langs te komen, waarvoor natuurlijk onze dank. De laatste keer dat we zoveel deelnemers hadden was in 2007. De doelstelling om 01.00 uur klaar te zijn konden we niet helemaal waar maken, op zich viel het nog mee want het was 01.30  uur toen we klaar waren, op zich netjes na 34 pooltjes, 2 winnaars rondes en  2 verliezersrondes toch wel netjes.

Bij de dames hadden we sinds lange tijd ook weer en verliezersronde. Anita van Putten, een oude bekende van de Zomercup wist in de finale te winnen van Miranda Nolkamper, In de finale winnaarsronde wint Tamara Versteeg  van Gracia Oosterbroek.

Bij de heren kan het wel eens voorkomen dat er 3 sterke darters in een poule zitten waardoor iemand in de verliezersronde komt die je niet verwacht daar, dit overkwam Johan de Gooyer, hij wint de finale en het was achteraf voor hem een goede avond met 3x 180 en een 124 finish.

Inde winnaarsronde Moet de winnaar van de eerste 2 weken, Nick Kuipers het direct opnemen tegen Harold Horstman, Nick verliest nu in de 1e ronde. Harold verliest in ¼ finale van Coen Phillipson. Ferry Schepers had ook een goede dag hij verslaat Leon Tamminga, Guido den Hartog, Kenneth Sneijder en Mark Lieftink, in de halve finale verliest hij uiteindelijk van Coen Phillipson. Arjan de Boer kwam ook weer eens binnen en deed goede zaken door o.a. Tim v/d Poel en Tonny van Eck te verslaan. In de halve finale is Ron Meulenkamp te sterk voor hem. Ron komt in de finale door Martin Vrielink, Frank Houthuys, George Kolsteeg, Steven Rahman en Arjan de Boer te verslaan. In de finale tussen Ron en Coen zie je dat beide heel graag willen winnen, Coen gooit sterk maar kan toch niet verhinderen dat Ron met de 1e plaats weg gaat.

Uitslag week 3

Heren 85                                            Dames 20                          

1e Ron Meulenkamp                     Tamara Vertseegl

2e Coen Phillipson                          Gracia Oosterbroek

3e Ferry Schepers                            Gerie Schuil

3e Arjan de Boer                              Linda Schuil

HF Nick Kuipers 161                      Gerie Schuil 130

VR Johan de Gooyer                     Anita van Putten

Winnaar Staatslot: George Kolsteeg

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB