Nieuws
21-03-2018
Ontketende Nick Kuipers winnaar week 1 PDF Afdrukken E-mail
Nick Kuipers en Tamara Versteeg winnen 1e week   

Ontketende Nick Kuipers winnaar 1e week,

De kop is er af, ondanks de meivakantie, een overvol voetbalprogramma en een paar competities die nog bezig zijn een zeer goede opkomst van 70 deelnemers.

Eerst de dames, zij hadden aangegeven om dit jaar weer apart te willen spelen, wij hoopten op een goede opkomst maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat 8 dames net even iets te weinig is dus dames doe je best en trommel wat vriendinnen op zodat we vanaf volgende week minimaal 10 dames hebben. In de halve finales staan Gerie Schuil en Tamara Versteeg tegen elkaar, Tamara blijkt deze keer de sterkste, in de andere halve finale staan Vera Speth en Mariska Jansen. Mariska dit jaar voor het eerst op de zomercup deed direct van zich spreken door Laco speelster Gracia Oosterbroek te verslaan, ze verloor echter van Vera waardoor in de finale Tamara en Vera moesten aantreden, Tamara won met 3-1 en hierdoor de winnares van de 1e week.

Bij de heren kunnen we spreken van een zeer sterk deelnemersveld waaronder Marco Tak, Ron Meulenkamp, Nick Kuipers, titelverdediger  Kevin Dijkstra maar ook Mark Lieftink en Coen Phillipson. In de derde ronde komen Marco Tak en Ron Meulenkamp elkaar tegen, mede door 2x180 van Marco wint hij met 3-2. In de halve finale komt Marco tegen Johan de Gooyer, dit wordt 3-1 voor Marco en hij plaatst zich voor de finale. De andere halve finale gaat tussen Steven Rahman en Nick Kuipers. Nick is gefocust en staat zeer goed te gooien en  wint met 3-0 van Steven die echt wel een goede indruk achterliet. In de finale die bo/7 is komt Marco met 2-0 voor, Nick gaat steeds beter gooien en komt terug tot 2-2, door een strakke 76 finish pakt Marco leg 5, in de volgende leg gooien beide niet goed, Marco heeft zeker 9 pijlen voor de wedstrijd maar verzuimd het af te maken en Nick maakt 3-3, De laatste leg moet de beslissing brengen. Beide mannen gooien beter dan de vorige leg. N100, M127, N95, M98, N54, M30, N60, M76, N180, M98 Nick checkt 12 en wint de 1e week van de Zomercup.

De verliezersronde is een familie onderonsje tussen Wayne en Dave Smith, Dave wint met 3-2.

Degene die als eerste met Dubbel Bull finisht kreeg als prijs een Barbecue en de dolgelukkige was John Burgers hij wist te melden.  "Mijn Zomercup kan nu al niet meer stuk" de winnaar van het staatslot wat onder de deelnemers wordt verloot is gewonnen door Marco den Dekker

Uitslag week 1

Heren 62                                            Dames 8

1e Nick Kuipers                                 Tamara Versteeg

2e Marco Tak                                     Vera Speth

3e Stephan Rahman                          Gerie Schuil

3e Johan de Gooyer                          Mariska Jansen

HF Frank Houthuys 134                    Gracia Oosterbroek 110

VR Dave Smith

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB