Nieuws
21-03-2018
Verslag week 17 PDF Afdrukken E-mail
Een spannende ontknoping  

Spannend slot van een succesvolle Zomercup 2011

Bij de dames was Tamara Versteeg al zeker van het kampioenschap maar bij de heren was het ongemeend spannend. Nick Kuipers en Keven Dijkstra hadden 171 punten, daarna kwam John Kariojodinomo en Coen Phillipson. De laatste dag moest de beslissing brengen waarbij Coen al bijna geen aanspraak kon maken op de eindoverwinning maar de andere drie heren natuurlijk wel.

Al direct in de 2e ronde staat Nick Kuipers tegen Coen Phillipson, in een hele spannende partij is het Coen die met 3-2 van Nick wint. Door dit resultaat blijft Nick op 171 punten en heeft het nu zelf niet meer in de hand.

John Kariojodinomo stuit in de 3e ronde op Patrick Morelissen en weet deze niet te winnen, zijn eindstand is nu 169 punten.

Coen Phillipson komt in de finale tegen Patrick Morelissen, ondanks dit resultaat blijft hij 4e in de ranking. Patrick wint met 4-2

Kevin Dijkstra begint de avond niet best, hij komt maar net in de winnaarsronde door zijn resultaten in de poule. D'ltri Somai wint van Kevin dus moet Kevin van Arno Kroon winnen om de winnaarsronde in te komen, na een moeizame 1e leg wint Kevin dan toch en plaatst zich als 2e in winnaarsronde, daar wint hij van Brian Kok, Gerie Schuil en Leon Tamminga, in de kwart finale moet hij het opnemen tegen Kevin Doets, ook deze Kevin is een talent en wint van Kevin Dijkstra met een 180 en een 120 finish. Kevin Dijkstra kan met dit resultaat 1 punt bijschrijven en komt een punt boven concurrent Nick. Op dat moment is het duidelijk dat Kevin Dijkstra de kampioen van dit seizoen is geworden.

In de finale verliezersronde wint onze Bistro Rood Sponsor, Alex Reijnen van Arno Kroon met 3-1.

Hoogste finish was 130 van Leon Tamminga en 85 bij de dames van Marianne van Loenen

Uitslag week 17

1e Patrick Morelissen

2e Coen Phillipson

3e Johan de Gooyer en Kevin Doets

HF 130 van Leon Tamminga en 85 van Marianne van Loenen

Verliezersronde was voor Alex Reijnen

Winnaar dinerbon Bistro Rood: Ans Doets

Winnaar Staatslot: Wayne Smith

 

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB