Nieuws
23-04-2018
Verslag week 16 PDF Afdrukken E-mail
Mark Lieftink Winnaar en de spanning stijgt voor de titel. Volgende week laatste keer  

Mark Lieftink winnaar week 16 en spanning tot en met de laatste week

Een hoop mensen zijn alweer terug van vakantie en dat merk je met de deelnemersaantallen, gisteren maar liefst 73 deelnemers.

In de finale staan Mark Lieftink en Johan de Gooyer. Mark komt in de finale door winst op Matthew Joemman en de winnaar van vorige week Marco den Dekker, Arno Kroon, John Kari en in de halve finale Nick Kuipers. Johan verslaat op weg naar de finale, Frans Verdiesen, Thur Hoff, Ice T, Ferry Schepers en in de halve finale Frank Houthuys. De finale tussen Johan en Mark wordt gewonnen door Mark met 4-3.

Bij de dames wint Tamara van Coen Phillipson alias "de Kale"  vriend John was blij want die staat  3e en Coen 4e, Tamara die al zeker is van het kampioenschap wint ook deze week als beste dame.

In de verliezersronde  wint Chris the Fish van Albert Hinkema de finale.

Wie pakt de titel?

Spanning aan de top tot het eind. Volgende week is de laatste week en op dit moment staan Nick Kuipers en Kevin Dijkstra met 171 punten bovenaan, omdat Nick een hoger gemiddelde heeft staat hij 1 en Kevin 2, John Kariojodinomo volgt met 168 punten. Volgende week woensdag zal de beslissing gaan vallen en wordt het dus reuze spannend wie de titel mag opeisen.

Uitslag week 16

1e Mark Lieftink en Tamara Versteeg

2e Johan de Gooyer

3e Nick Kuipers en Frank Houthuys

HF Dimitri Kypis 160 en Tamara Versteeg 104

Winnaar Verliezersronde; Chris the Fish

Winnaar Dinerbon Bistro Rood Arno v/d Meer

Winnaar Staatslot Jessica Jansen

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB