Nieuws
23-04-2018
Het Estafettestokje van Arnold Bervoets PDF Afdrukken E-mail
46 Arnold Bervoets.jpg 

Arnold Bervoets, Ik ben geboren in Vlissingen maar opgegroeid in Brabant, ik ben 56 jaar en getrouwd met Sri, wij wonen in Almere, van mijn vrouw heb ik een dochter die vandaag of morgen gaat bevallen van een jongen.

Op dit moment ben ik werkloos, ik was tot 1995 ZZP er in de ambulante handel. Na mijn rugoperatie en een lange revalidatie ben ik in de beveiliging gegaan.

Ik ben met de Zomercup bekend geraakt via het Wapen van Almere, ik speel daar competitie en wou met de zomercompetitie voor teams meedoen maar dat ging niet door, ik wou de zomer graag een pijltje doorgooien en ik werd attent gemaakt op de Zomercup die ik dus voor het eerste jaar meedoe.

Ik ben met darten begonnen in 2006, een neef van mij vroeg om eens te komen kijken bij een wedstrijd van hem in België. Dezelfde avond heb ik een set pijlen van hem meegenomen en ben gaan darten, eerst in de kenningsmakingscompetitie.

Ik speel in de 2e divisie van de DBA bij het team Wapen van Almere 10

De beste herinnering heb ik aan het kampioenschap met mijn team in het seizoen 2009/2010.

Buiten darts heb ik als hobby het fokken van Gelderse Slenken, dat is een bijna uitgestorven oud Nederlands sierduiven ras, De moestuin vind ik ook leuk, hier ben als kind al mee begonnen.

Het estafettestokje wil ik doorgeven aan Charl Peeters, een aardige kerel maar ken hem verder helemaal niet.

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB