Nieuws
23-04-2018
Verslag week 15 PDF Afdrukken E-mail

Marco den Dekker wint en Tamara Versteeg Kampioen

 

Marco den Dekker Winnaar

Met 66 deelnemers een behoorlijke opkomst, we zitten nog steeds boven het aantal van vorig jaar. Leuk was te zien dat er een aantal oude bekende meededen, Paulien Smit, Robin Willemsen en Joey Cramm. Johan de Gooyer stond deze week weer in de finale, nu tegen Marco den Dekker, Johan komt in de finale door Jerry Timmerman, Frank Houthuys, Nick Kuipers en in de halve finale Frans Verdiesen te verslaan, met name de partij tegen Frank was weergaloos, Johan komt met 2-0 achter waarna toch weet te winnen met o.a een 12 en een 13 darter en een 136 finish. Marco komt in de finale door Richard Koopman, Coen Phillipson, Kevin Dijkstra en in de halve finale Willem Pronk te verslaan. De finale was wel spannend maar ik had het idee dat Johan ver achter zijn niveau bleef en dat Marco met wat zenuwen te maken had, Johan mag beginnen en komt met 1-0 voor, in de 2e leg gooit Johan nog 180 maar Marco wint door een 78 finish, Johan komt niet in zijn spel maar maakt wel 2-2, vervolgens is het Marco die 3-2 en 4-2 maakt en de 1e winst dit jaar op zijn naam kan schrijven.

Tamara Versteeg voor de 3e keer Kampioen van de Zomercup

Tamara, Marianne v Loenen en Vera Speth komen in de winnaarsronde waarbij Tamara de beste dame werd. Door haar winst van gisteren is zij niet meer in te halen door de overige dames en zij kan zich nu al kampioen van de Zomercup 2011 noemen.

Verliezersronde

In de verliezersronde namen die daar eigenlijk niet thuis horen maar dat kan gebeuren als in een poule van 3 alle drie een sterk niveau hebben komt er toch een in de verliezersronde. In de finale staan Chris the Fish en Leon Tamminga, Met een 3-2 winst pakt Leon de 8 punten.

Vrijwillige schrijvers

Ondanks dat het schrijven goed is geregeld vragen wij altijd vrijwillige schrijvers tussen de poule en de knock-out fase, dit gaat altijd probleemloos en er staan ook altijd snel 10 schrijvers bij de banen. Over het algemeen zie je altijd dezelfde gezichten die zich hiervoor aandienen. Op speciaal verzoek van The King (Paul Goudsmit) wordt hij hier even genoemd omdat hij veel vrijwillig heeft geschreven.

Uitslag week 15 24/08/11

1e Marco den Dekker en Tamara Versteeg

2e Johan de Gooyer

3e Willem Pronk en Frans Verdiesen

HF Johan de Gooyer met 136

Winnaar Verliezersronde Leon Tamminga

Winnaar dinerbon Bistro Rood; Ronald Vermeij

Winaar Staatslot; Richard van de Berg

 

Tekst John Fritschy

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB