Nieuws
23-04-2018
Verslag week 14 PDF Afdrukken E-mail
 

Remco Loof en Ans Doets winnaars week 14

Deze week met 63 deelnemers een iets mindere opkomst, natuurlijk zitten we midden in de vakanties en een echte vakantiedip hadden we nog niet meegemaakt. Voordeel is dat het op de avond lekker snel gaat en om 21.45 uur konden we met het knock-out beginnen waarbij we dan ook direct met de beste van 5 konden starten voor alle wedstrijden en dan ook nog op tijd klaar zijn met alles (00.30 uur) is een compliment naar de leiding en de deelnemers. Verrassende finalisten en van de favorieten doet alleen Nick Kuipers goede zaken. John Kari was er niet, Kevin Dijkstra verliest in de 2e ronde van Marco den Dekker en Coen Phillipson verliest in de kwart finale van Nick Kuipers.

De finale

Kevin Doets, onze jongste deelnemer laat deze week zien wat er gebeurt als je veel traint en je van de sport houd, hij komt in de finale door Marko Vrakking, Jeroen v/d Veer, Bram Kloosterman, Gideon Vermeij en in de halve finale Nick Kuipers te verslaan, wat overigens een mooie wedstrijd was met een 180 en een 108 finish van Kevin. Remco Loof is dit jaar voor het eerst finalist door Richard Koopman, Guido den Hartog, Dimitri Kypis en in de halve finale Leon Tamminga te verslaan.  In de finale zie je dat Kevin het moet afleggen tegen de ervaring van Remco, in toch wel een mooie partij wint Remco met 4-1.

Ans Doets beste dame.

Door de afwezigheid van Tamara Versteeg is er kans voor de andere dames, Marianne v Loenen, Vera Speth en Ans kwamen in de winnaarsronde, Marianne en Vera verliezen hun wedstrijd in de 1e ronde en Ans had een bye omdat zij 1e in de poule was geworden, ook zij verliest haar 1e wedstrijd maar is wel beste dame geworden door haar resultaat in de poule.  

Gaby post wint verliezersronde.

De finale van de verliezersronde gaat tussen Gaby post en Bram van Eijk waarbij Bram aan het kortste eind trekt en Gaby de winst pakt.

Uitslag week 14

1e Remco Loof en Ans Doets

2e Kevin Doets

3e Leon Tamminga en Nick kuipers

HF; Coen Phillipson 130 en Avalon 96

Winnaar Verliezersronde Gaby Post

Winnaar Dinerbon Bistro Rood; Nick Wanders

Winnaar Staatslot; Marco den Dekker

 

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 13
Vandaag: 4
Totaal: 153043
Hoogste aantal op 1 dag: 5593
spacer.png, 0 kB