Nieuws
21-03-2018
Verslag week 13 PDF Afdrukken E-mail

Kevin Dijkstra winnaar na succesvolle revanche van vorige week

Deze week dezelfde finale als vorige week, namelijk Kevin Dijkstra tegen Johan de Gooyer. Kevin komt in de finale door achtereenvolgens Frank Houthuys, Arno v/d Meer, Dilltri Somai en Coen Phillipson te verslaan. Johan schakelt Peter Breijer, Ice T, Frans Verdiesen. Nick Kuipers en Marco den Dekker uit. Johan won vorige week de finale van Kevin en Johan is in vorm, hij gaat de finale in met op de lijst al 7x180 een 121 en een 111 finish, tegen Marco had hij zelfs een 11 darter. Kevin had op dat moment nog "maar" 2 x 180 gegooid. Kevin gaat direct goed van start en maakt al snel 3-0 met onderweg ook nog even een 180 score, de 4e leg blijft Kevin geconcentreerd en bij een 115 stand finisht hij had de revanche van de week hiervoor. natuurlijk kreeg hij ook de handen op elkaar van de vele toeschouwers.

Tamara Versteeg Beste Dame Tamara en Ans Doets moesten beide strijden wie de beste was. in de onderlinge wedstrijd was Tamara wederom de sterkste.

Verliezersronde In de verliezersronde komen Ron Dominicus en Guido den Hartog in de finale tegen over elkaar. Ron wint overtuigend met 3-0 en pakt 8 punten.

Veel 180ers en hoge finishes Het was een prima avond voor resultaten, maar liefst 30x 180 ( Johan de Gooyer 7x Marco den Dekker 4x Kevin Dijkstra en Coen Phillipson 3x) en 12 keer een finish boven de 100 waarbij Jurriaan Gosselink de hoogste had met 144.

Hoor ik het goed? Een grappig voorval aan de wedstrijdtafel, Ton Duker praat met Rob Griffoen over boeken, Alice Rozengarden bekijkt een lijst die op de tafel ligt, op een bepaald moment zegt Rob tegen Ton; "Als ik de titel zie dan weet ik het wel", Alice staat voorovergebogen en richt zich in een keer op en houd geschrokken haar hand bij haar decolleté. Iedereen aan de tafel kon raden wat Alice had gehoord en lag dan ook dubbel van het lachen.

 

Uitslag week 13 Deelnemers 72

1e Kevin Dijkstra en Tamara Versteeg

2e Johan de Gooyer en Ans Doets

3e Coen Phillipson en Marco den Dekker

HF Jurriaan Gosselink 144, Marianne v Loenen 78

Winnaar Verliezersronde; Ron Dominicus

Winnaar Dinerbon Bistro Rood; Hans Stoekenbroek

Winnaar staatslot; Ricardo Barends

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB