Nieuws arrow Nieuws arrow Estafettestokje arrow Het Estafettestokje van Ton Duker
25-04-2018
Het Estafettestokje van Ton Duker PDF Afdrukken E-mail
26Ton Duker.JPG 

Ton Duker  56 jaar, woon in Almere en single. Kinderen niet dat ik weet

Ik werk bij de gemeente Amsterdam stadsdeel Centrum afdeling Bouwen en Wonen en hou me bezig met het registreren en uitgeven van huisnummers.

17 jaar geleden zijn we gestart met de zomercup in café  ‘t Snoeker, later omgedoopt tot Try Out Café, in Almere Haven, via café 't Bruggetje zijn we terecht gekomen in Het Wapen van Almere

Vorige eeuw ben ik via Hans Hobijn,  bekend geworden met het darten. Samen met Hans, een echte anglofiel fan van West Ham United (Trevor Brooking) en the Crafty Cockney gooiden we in café The Dug Out (Barry Hulshoff) voor de lol een pijltje. Eerste set pijlen waren dan ook van Eric Bristow. Na de voetbal sport en 20 kilo zwaarder ben ik in 1989 gaan darten in Café 't Snoeker.

Nu inmiddels 40 kilo zwaarder speel ik in Het Wapen van Almere en doe dat al 19 jaar samen met nagenoeg hetzelfde team The Blizzards. Dit jaar zijn we om tactische redenen afgedaald naar de tweede divisie.

Beste herinnering aan het darten De gezellige groep waar ik al 19 jaar mee samenspeel hebben veel plezier gebracht. De 170 finish in het altijd gezellige Café Toeters en Bellen leverde 100 gulden op daar hebben we de bon van betaald.

Andere hobby's zijn vrouwen bij voorkeur getrouwd, muziek, voetbal en de computer

Ik wil het estafettestokje doorgeven aan Miranda Nollkamper  waarom?  Oeps tijd is op.