Nieuws
21-03-2018
Verslag week 12 PDF Afdrukken E-mail
 

Johan de Gooyer en Tamara Versteeg Winnaar week 12

In de finale staan Johan de Gooyer en wederom Kevin Dijkstra, Kevin was weer fanatiek en versloeg onderweg naar de finale Remco Loof, Jerry van Tetering, Nick Kuipers en Frank Houthuys, Frank had trouwens een goede avond met 3x 180 en een 120 finish. Johan moest het opnemen tegen Bram van Eijk, Diltri Somai, Ferry Schepers en Marco Duivensteijn, Marco heeft aangegeven dat hij weer serieus wil gaan spelen en iedereen weet dat hij weergaloos heeft gegooid en mee kan met de beste.

De finale tussen Jogan en Kevin gaat gelijk op, bij een stand van 3-2 voor Kevin krijgt Kevin 2 matchpijlen die hij niet benut. Johan doet het beter en maakt 3-3, de laatste leg moet de winnaar brengen en de koele Johan gaat beter met de druk om dan Kevin en hij pakt dan ook de winst.

Ranking

Het is jammer dat Johan te laat aan het toernooi begon waardoor hij maximaal 10 resultaten kan halen terwijl de 12 beste resultaten voor de ranking tellen anders had hij zeker mee kunnen doen voor de eindoverwinning.

Na 12 wedstrijden is het ongemeend spannend aan de top.

Zo op het oog zijn er 4 kandidaten voor de eindoverwinning. John Karijodinomo, staat op dit moment bovenaan met 12 resultaten, hij kan de slechtste resultaten verbeteren de komende weken. Kevin Dijkstra staat 2e met ook 12 resultaten, hij heeft een iets slechter gemiddelde dan John.

Nick Kuipers staat nu 3e maar met 11 resultaten en het hoogste gemiddelde is hij virtueel de koploper. Coen Phillipson heeft ook 11 resultaten maar heeft van deze vier de grootste achterstand. De verschillen zijn niet groot dus alles is mogelijk.

De Dames

Tamara Versteeg was weer in vorm en haalde de 3e ronde waardoor zij wederom de beste dame werd. Tamara stevent af op haar 3e titel bij de Zomercup dames. Haar voorsprong is zo groot dat het voor de concurrenten een schier onmogelijke opdracht is om haar van de overwinning af te houden.

Ans Doets deed van zich spreken door de HF bij dames te gooien, een nette 110, is toch 2,20 extra in de spaarpot.

 

Verliezersronde

In de verliezersronde wint Ralph Emmel in de finale van Paul Schuil jr. met 3-0

 

Finaleavond

Bij deze nog even een reminder voor de finaleavond:

Zaterdag 10 september aanvang 19.00 uur

 

Uitslag Week 12

deelnemers 65 waarvan 10 dames

1e Johan de Gooyer en Tamara Versteeg

2e Kevin Dijkstra en Marianne van Loenen

3e marco Duivensteijn en Frank Houthuijs

VR Ralph Emmel

HF John Karijodinomo 138 en Ans Doets 110

Winnaar Dinerbon Bistro Rood; Rob Griffioen

Winnaar Staatslot; Richard Luigjes

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB