Nieuws
21-03-2018
Het Estafettestokje van Meindert Hazevoet PDF Afdrukken E-mail
19Meindert Hazevoet.JPG 

Meindert Hazevoet, 35 jaar en woonachtig in Baambrugge,  Marville is mijn vriendin en wij hebben nog geen kinderen maar wij willen dat wel heel graag dus wij zijn flink aan het oefenen.

Ik ben onderhoudsmonteur bij KPN en werk veel in het Slotervaart Ziekenhuis.

Ron Dominicus is de reden dat ik met de Zomercup in aanraking ben gekomen, hij zat altijd maar te zeiken dat ik moest komen, dus ik ben gaan kijken en vond het leuk, ik speel nu voor het 3e jaar mee.

Ik ben in 2000 begonnen met darten, eerst in een snackbar in Baambrugge (Snackbar 't Bruggetje) wij speelde daar eigenlijk alleen maar tac-tic, dat tellen vonden wij maar niks, in 2003 ben ik begonnen met competitie, ik ging in team "de Dart-apen" 4e divisie bij de DORA gooien, in 2006 zijn wij gepromoveerd naar de 3e divisie.

Op dit moment speel ik bij de DORA in het team "Dubbel Op" in de Kazerne in Abcoude.

Mijn beste dartsherinnering heb ik in 2006 aan het moment dat wij kampioen zijn geworden met de "Dart-Apen" in de 4e divisie DORA.

Buiten darts zit ik nog op een schietvereniging. Wat ik ook leuk vind is stofferen, ik heb voor dit vak geleerd en heb hier diploma's in gehaald, ik ben "meester stoffeerder" en hoewel dit niet mijn dagelijkse werk is is het dus een hobby waar ik veel plezier aan beleef.

Ik wil het estafettestokje graag doorgeven aan Frank Houthuys, wij hebben hem vorig jaar hier binnen gebracht en hij vind het leuk, hij is alle wedstrijden nog geweest.      

 

Sponsoren


Bezoekers

Gisteren: 49
Vandaag: 14
Totaal: 152099
Hoogste aantal op 1 dag: 5571
spacer.png, 0 kB