Nieuws arrow Nieuws arrow Estafettestokje arrow Het Estafettestokje van Richard Koopman
24-02-2018
Het Estafettestokje van Richard Koopman PDF Afdrukken E-mail
Er zijn nu twee lijnen met estafettestokjes, een lijn vanaf Richard Koopman en een lijn vanaf Daan van BB  

17Richard Koopman.JPG 

Richard Koopman, ik ben 42 jaar en woon in Abcoude, ik ben getrouwd met Brenda en samen hebben wij 2 kinderen, Jamila van 9 jaar en Diego van 3 jaar.

Samen met Jos Soomers zijn wij eigenaar van ctrlbase. Wij zijn gespecialiseerd in software voor de Cash & Carry en retail sector. Jos, die Belg, ken je wel hij heeft ook al een paar keer meegedaan aan de Zomercup. Op de vraag of Jos een Belg is antwoord Richard; "hij is eigenlijk een Limburger maar je kent toch de afkorting van BELG"> Ben Eerst Limburger Geweest.

Ik ben met de Zomercup in aanraking gekomen via Ron Dominicus, dat is die "slappe" die mij het estafettestokje heeft gegeven.

Ik ben in 2004 met de dartssport in aanraking gekomen via Jos, wij gooiden eerst thuis een pijltje en later af en toe in de kroeg. In 2007 speelde ik voor het eerst in een team genaamd "Negen Eenen" in de 4e klas bij de DORA.

Aankomend seizoen speel ik dus eredivisie bij de Dora in het team Jumble in de Vluchtheuvel in Amsterdam.

Mijn beste dartsherinnering was nog niet zo lang geleden. Afgelopen jaar tijdens de open DORA in de Matchroom in sloten was het reuze gezellig, maar je kent ons we hadden niet genoeg geld bij ons dus moesten wij pinnen maar in de Matchroom kan je niet pinnen dus moesten wij op zoek naar een pin automaat, deze was niet direct in de buurt wel even zoeken en eindelijk hadden wij er een, na anderhalf uur lopen kwamen wij terug en we konden doorgaan met het toernooi en dat ging zo goed dat ik 2e ben geworden en Meindert 3e, wij kregen voldoende geld zodat het loopje eigenlijk voor niets was geweest.

Mijn hobby's buiten het darten zijn Golfen, Pokeren, Koken en Tennis maar mijn werk zie ik ook als een hobby waar ik veel tijd in stop ik werk ongeveer 120 uur per week en ook veel s 'nachts.

Ik wil het estafettestokje graag doorgeven aan Meindert Hazevoet