Nieuws arrow Nieuws arrow Estafettestokje arrow Het Estafettestokje van Huib van Melsen
24-02-2018
Het Estafettestokje van Huib van Melsen PDF Afdrukken E-mail

15HuibvMelsen.JPG 

Huib van Melsen, ik ben52 jaar en voor de tweede keer getrouwd en heb 2 prachtige dochters, ik ben geboren en getogen in het o zo schone Nederhorst den Berg waar en ik nog steeds woon.

Mijn dagelijkse werk is gevangenisbewaarder en ben al 30 jaar in dienst.

Ik ben met de Zomercup bekend geraakt via John Kari die een collega van mij is.

Wanneer ben je begonnen met darten en hoe ben je met de sport in aanraking gekomen? Op het werk wilde ik gaan sporten, kom ik in de sportzaal is het hartstikke donker en er staan een paar dartsbanen met spotjes er op. Had die Pinda (John) de zaal omgetoverd tot dartslocatie. Ik had nog nooit een pijl gegooid maar vanaf die tijd heb ik mijn sporttas thuisgelaten en ben pijltjes gaan gooien op het werk. (pauze i.p.v. sport).

Ik ga spelen bij de Kroegtijgers, zij spelen eredivisie in het Wapen van Almere bij de DBA.

De beste dartsherinnering heb ik aan de kampioenschappen finales etc. voor de Bond in het seizoen 2009-2010. Leuke gezellige sfeer in de laatste rondes met het oude team  “de Bergers”uit Nederhorst den Berg.

Buiten het darten om heb ik nog heel veel andere interesses, ik hou van veel sporten, fitness en vissen alhoewel dat de laatste tijd wel minder is geworden. Voor ik mijn blessures kreeg deed ik ook aan triatlon en daarna ben ik dus gaan darten.

Ik wil het estafettestokje graag doorgeven aan Peter Breijer, het is een rustige gezellig pratende man en hij geeft ook nog wel eens een biertje weg.